Es presenta a Roses un nova manera de facilitar la sanació i el benestar dels malalts de càncer: la Sonoteràpia

Fundació Roses contra el Càncer

Moment en que l'Edgar Tarrés presenta el nou servei que oferirà la Fundació envers els malalts de càncer: la Sonoteràpia

La Sonoteràpia és un nou servei gratuït que ofereix la Fundació Roses contra el Càncer a partir de l’1 de desembre

Fundació Roses contra el Càncer
Moment en que l’Edgar Tarrés presenta el nou servei que oferirà la Fundació envers els malalts de càncer: la Sonoteràpia

El passat dimarts es va portar a terme a la seu de la Fundació Roses Contra el Càncer, la Xerrada “Sonoteràpia pel Benestar” a càrrec de l’Edgar Tarrés. Ponència que va tenir com a objectiu presentar el nou servei gratuït de sonoteràpia per a malalts de càncer de Roses, el qual impartirà el mateix Tarrés.

“El so té un gran poder per a equilibrar els centres energètics del nostre cos i canviar els nostres estats d’ansietat i estrès cap a un estat de pau, relaxació i serenitat”, va explicar l’Edgar, per remarcar, així mateix, que “eleva la nostra freqüència vibratòria i facilita la sanació i el benestar”.

El Massatge de Vibració Sonora utilitza la música i el so per a reequilibrar i harmonitzar l’organisme amb la finalitat de viure amb un major benestar.
S’utilitza realitzant un massatge sonor amb bols tibetans, tingshas, didgeridoo, la veu i harmònics, percussió i gongs. Gràcies al massatge de vibració sonora, els malalts de càncer que estan en tractament de quimioteràpia i radioteràpia experimenten menys nàusees i molèsties.
Els massatges sonors redueixen el dolor de la malaltia i aporten un major benestar. Aquest fet és molt útil, sobretot, en pacients terminals, ja que ajuden a sentir-se millor en els últims moments més dolorosos.

Nou Servei de Sonoteràpia per a Malalts de Càncer

A partir del dimarts 1 de desembre l’Edgar Tarrés començarà a oferir a la seu de la Fundació Roses Contra el Càncer aquest nou servei gratuït de Sonoteràpia als malalts de càncer de la Vila.
Un nou servei que s’uneix a d’altres de terapèutics complementaris que, des de fa més de 2 anys, ofereix la Fundació, com són el reiki, la meditació i la pintura de mandales.

Per a més informació sobre aquest nou Servei de Sonoteràpia podeu trucar a la seu de la Fundació: 972 15 12 95.