Nadal a Roses

Es presenta el Carnaval de Roses 2015 amb una recomanació de la sogra del Rei de la festa de disfresses: “gaudiu però amb seny”

Carnaval de Roses 2015
Els Reis del Carnaval de Roses 2015 i representants de l'Ajuntament de Roses i AROFES

Els Reis de Carnaval de Roses 2015 i les autoritats fan una crida a passar-ho molt bé, però sobre tot gaudir de la festa amb responsabilitat i seny

Carnaval de Roses 2015
Representants de l’Ajuntament de Roses i AROFES amb els Reis del Carnaval de Roses 2015 a darrera

Els Reis del Carnaval de Roses del Casal del Pescador, José Antonio Campos i Margarita Lloret, els de la Casa del Mar, Esteve Pujol i Llibertat Fuentes, els Infantils, Adrián Díaz i Elsa Castella de la colla A Corre Cuita, els Reis absoluts del Carnaval Àlex Rastrojo i Mònica Bernal de la colla Pim Pam Pum i, evidentment el Rei de Carnestoltes, David Gómez, van presentar la festa de disfresses de la Vila en un acte que es va portar a terme, com es tradició, a l’hotel Rambla Mar.

Tots els monarques, que es van estar acompanyats de les autoritats municipals, representants de l’Associació Rosina de Festes, AROFES, Maria Foraster i Josep Mª Massot i l’il·lustrador del cartell, Boris Merker, van agrair el seu nomenament com a reis del carnaval.
Tots, sense excepció es van mostrar molt contents i van assenyalar de “sentir-se honoratsde regnar enguany per la festa de disfresses de Roses. Però un, l’Àlex, va voler enviar una recomanació als assistents, “una recomanació de la meva sogra, i aquesta recomanació és que gaudiu molt del Carnaval però amb seny”, va dir el Rei del Carnaval de Roses 2015, que no va clarificar si la seva sogra li va donar aquest consell influenciada pel seu home, el regidor de Seguretat Ciutadana, Àngel Tarrero.

La presentació pel regidor de Festes i Carnaval, Juan M. Fernández, Ferdy, el qual en tot moment va anar al gra, deixant-se de coses supèrflues aconseguint fer un acte de “si breu dos vegades bó”. Després donar la paraula a tots el reis els representants d’AROFES i al dibuixant del cartell li va tocar el torn a l’Angel Tarrero, el qual va destacar que “tots sou gent molt veterana del carnaval i l’únic que us demano que feu cas de les indicacions dels agents de seguretat i que respecteu, sobretot, els horaris que teniu marcats per evitar problemes de circulació amb les carrosses, i que tingueu un bon carnaval”.

En Ferdy, abans de donar la paraula a l’alcaldessa, Montse Mindan, es va dirigir als assistents per “dir-vos una frase que sempre deia la meva mare, passat’ho bé però que no sigui a costa de tercers, així que passeu-lo bé però sense molestar a ningú”.

Tot seguit, l’alcaldessa va voler reconèixer “la implicació de Maria Foraster des de fa molts anys en les activitats festives de Roses i en el Carnaval, i la tasca de l’Àrea de Joventut en la realització de les campanyes de sensibilització que està portant a terme durant els darrers anys”.

L’acte va acabar amb el reconeixement a Josep Mª Pastor per tots els anys de dedicació escrivint el testament de Carnaval. L’alcaldessa Mindan el va fer entrega de la màscara representativa de la festa de disfresses com a guardó del seus mereixements.

Tot seguit, els assistents van degustar d’un generós ‘pica-pica’, gentilesa de l’Ajuntament.
[fsg_gallery id=”174″]