Es presenta el tercer volum del llibre La Gent Gran de Roses, amb persones nascudes entre 1923 i 1927

Llibre La Gent Gran de Roses

La presentació de la tercera part de La Gent Gran de Roses es durà a terme aquest dissabte al Teatre de Roses

Llibre La Gent Gran de RosesEl proper dissabte 22 de març tindrà lloc al Teatre Municipal de Roses la presentació del llibre La Gent Gran de Roses III, que recull les històries dels avis i àvies que actualment viuen a Roses, nascuts entre els anys 1923 i 1927. L’acte anirà a càrrec de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Roses, Marc Danés, i de l’autor del llibre, Toni Martínez.

Amb aquest llibre, editat pel propi Ajuntament de Roses, l’Àrea de Cultura del consistori vol donar continuïtat als dos volums precedents –La Gent Gran de Roses. Cent vides, mil històries (1903/1918), i La Gent Gran de Roses II (1903/1918)-, publicats els anys 2005 i 2008.

El present volum recull les entrevistes realitzades a un total de 81 rosincs i ronsinques nascuts entre 1923 i 1927, a través de les quals l’artífex dels texts del llibre, Toni Martínez, realitza un retrat de les vivències i forma de vida de tota una generació. Les fotografies dels protagonistes, com en les edicions anteriors, han anat a càrrec de la fotògrafa Judith Ijsselstein.