Fira de la Rosa de Roses

Es presenten públicament els Reis del Carnaval de Roses 2020

Carnaval de Roses 2019
A l'envelat es van presentar els Reis de la Gent Gran del Carnaval de Roses 2020, i a la plaça Sant Pere, els Reis Adults i Infants

La presentació dels Reis del Carnaval de Roses 2020 es va portar a terme en dos llocs diferents

Carnaval de Roses 2019
A l’envelat es van presentar els Reis de la Gent Gran del Carnaval de Roses 2020, i a la plaça Sant Pere, els Reis Adults i Infants

A l’envelat de la plaça Frederic Rahola, es van presentar públicament ahir al vespre, i tot seguit del concert i ball a càrrec de l’Orquestra Selvatana, el Reis del Carnaval de la Gent Gran de Roses. Així, els Reis d’enguany, Ana Expósito i Pedro Guerra van donar el relleu a Encarna Martínez i Bernard Fuentes, que regnaran l’any vinent durant la festa de disfresses.

I tot seguit, però canviant d’emplaçament, a la plaça Sant Pere es van presentar els Reis del Carnaval 2020, tant adults com infantils.
Els infants que regnaran l’any vinent seran l’Ivan Padilla i la Iona Ruíz, de la colla dels Scargotins, mentre que Daniel Garcia i l’Elisabeth García, de la Colla Bruel, seran els Reis del Carnaval de Roses 2020.

Les respectives cerimònies reials van estar presidides pel regidor de Festes, Francesc Giner, el de Turisme, Félix Llorens i el de Seguretat Ciutadana, Juan M. Fenández.