Es preveu que la licitació del projecte de la construcció del CEIP Montserrat Vayreda sigui una realitat a finals d’any

Col·legi Montserrat Vayreda de Roses
Barracons on s'ubica el col·legi Montserrat Vayreda de Roses / Foto: arxiu

La Generalitat espera que l’empresa redactora del projecte hagi fet les esmenes que els van demanar per treure’l a concurs

CEIP Montserrat Vayreda
CEIP Montserrat Vayreda de Roses / Arxiu

Pares i mares del col·legi Montserrat Vayreda de Roses van mantenir una reunió, dilluns passat, amb el responsable de l’Àrea per a la Coordinació i Planificació Escolar del Serveis Territorials d’Ensenyament a Girona, Josep Fernández. Una trobada que es va portar a terme a petició de l’AMPA a les instal·lacions del centre educatiu per tal que Fernández els expliqués en quin punt es troba la futura construcció del centre educatiu i abandonar, d’una vegada per totes, el barracons.

La reunió va viure moments molt tensos degut al nerviosisme dels pares i mares, ja que des del gener de 2013, quan la Generalitat va adjudicar la redacció del projecte a un estudi d’arquitectura de Barcelona no s’havien tingut més noticies sobre la construcció del nou col·legi Montserrat Vayreda.

El responsable de l’Àrea per a la Coordinació i Planificació Escolar a Girona els va fer saber que “l’empresa havia presentat el projecte, però la Generalitat va fer unes esmenes que els arquitectes tenen fins a finals d’aquest mes de novembre com a termini per presentar-les, ens va dir el Sr. Fernández” ha fet saber la membre de l’AMPA, Paqui Guijarro, la qual assegura que “ens va dir que, si tot segueix el seu curs normal, podria sortir publicada al DOGC la licitació del projecte abans de Nadal”.

Segons Guijarro, Josep Fernández va assegurar que el departament d’Ensenyament era el primer interessat en treure els barracons “perquè ens va dir que els necessiten per ubicar centres de secundària”.

Tot i això, des que surti a concurs fins arribar a posar la primera pedra del nou CEIP Montserrat Vayreda poden passar uns mesos.