Es recapten més de 1.000 € per Tramuntanets en un torneig de pàdel organitza pel Club Tennis Roses

Associació Tramuntanets

El Torneig de Pàdel a favor de Tramuntanets va esdevenir en una festa esportiu-solidària

Les inscripcions, la venda de pastissos i de números d’un sorteig que es va realitzar van permetre recaptar en aquest torneig de pàdel benèfic un total de 1.325 euros per l’Associació Tramuntanets

El Club Tennis Roses, sota la direcció d’Ivan Sancho, després d’una visita que van fer els nens i nenes de l’Associació Tramuntanets a la instal·lació esportiva aquest estiu, va decidir organitzar un esdeveniment esportiu benèfic en favor de la mainada més especial de Roses.

I aquest esdeveniment esportiu ha acabat sent un torneig de pàdel en el que “estem molt contents per la resposta de la gent, ja que han estat 22 parelles les que han vingut a participar, a més de tota la gent que ha passat pel Club Tennis Roses ha col·laborar esmorzant pastissos i comprant números per participar en el sorteig”, ha afirmat Andreea Chicheanu, Vocal i monitora de l’Associació Tramuntanets.

El Torneig de Pàdel benèfic va acabar sent una festa solidaria al voltant de l’esport a la instal·lació tenística, ja que els jugadors van competir embolcallats per la música, la bona música que van punxar els inimitables Gorditos Team, l’alter ego de Josep Lluís Martos i Sergi Cayuela.
Tots dos van portar un Toyota 4×4 de 150 CV, però no el van voler que es sortejar “no, perquè és amb el cotxe amb el que disputarem la Maroc-Challenge de l’any vinent”, van dir els Gorditos Team.

I amb el donatiu de les inscripcions, la venda de pastissos i números per al sorteig, que va celebrar a mig matí, es van recaptar en aquest Torneig de Pàdel benèfic un tota de 1.325 €.
“Volem agrair a tothom la seva col·laboració, als patrocinadors i als comerços que ens han donat obsequis per poder sortejar entre els assistents que han fet possible, tots, poder recaptar aquest diners”, va destacar Chicheeanu.

Aquests 1.325 € els destinarà l’Associació Tramuntanets a poder continuar organitzant les activitats que portem a terme  envers els seus associats 3 dissabtes al mes, com ara esmorzars, taller de manualitats, de pintura, anar a la piscina, fer sortides i sessions de ball.

Guanyadors i finalistes del Torneig de Pàdel benèfic

Cal destacar que, tot i que hi havia previst organitzar aquest torneig de pàdel en 5 categories, 2 de masculines, 2 de femenines i 1 de mixta, finalment “hem considerat que seria més divertit ajuntar-les totes, sense fer distinció i que cadascú jugués amb la parella que volgués”, va explicar el director del Club Tennis Roses, Ivan Sancho.

Així, finalment, van haver dues parelles guanyadores, que van ser la Mar Vieyra i en Riki Díaz en guanyar a José Scanziani i Pol Fernández; i el propi Iván Sancho i Gabi Martín que es van imposar a Jaume Borràs i Carles Sala.