Es recullen a Roses més de 2.000 quilos d’aliment en només 2 dies de recapte

Recapte d'aliments

Voluntaris que van participar a la recapte d'aliments a Roses

La recapte d’aliments es va desenvolupar els passats dies 8 i 9 de maig al supermercat Carrefour de Roses

Recapte d'aliments
Voluntaris que van participar a la recapte d’aliments a Roses

Càritas Roses i la Fundació Solidaritat Carrefour van organitzar el passat divendres, 8 de maig, i dissabte dia 9 una recapte d’aliments. Iniciativa emmarcada en la campanya ‘Operació Quilo’ que porta a terme Carrefour Market dues vegades a l’any en els supermercats d’arreu l’estat espanyol i Catalunya. A la província de Girona es va desenvolupar a la capital gironina, Puigcerdà, Sant Antoni de Calonge, Palafrugell, Platja d’Aro, Torroella de Montgrí, l’Escala i Roses, gestionada en aquest cas per Càritas.

I a la Vila rosinca va esdevenir tot un èxit perquè el divendres “es van recaptar 1.004 quilos i dissabte 1.005, en total 2.009 que superen en uns 300 les dues últimes recaptes que s’han fet en aquest supermercat de Roses”, va afirmar el president de Càrites Roses, Pere Bohigas, el qual va remarcar que la recapte realitzada el passat cap de setmana “serà un bon complement d’arribada de menjar al Centre de Distribució d’Aliments de Roses a l’espera de la Gran Recapte d’estiu que es farà a principis de juny’’.

La llet és l’aliment que més es necessita

Pere Bohigas va assenyalar que un dels principals aliments que ha d’arribar al CDA “és la llet, ja que repartim a la setmana 1.000 litres”, per tant va voler fer una crida per a la recapte del mes de juny “que la gent doni sobretot llet, i també oli. Els altres aliments també són necessaris però els que més necessitem perquè són els que en més quantitat donem”.