Es reinicien les obres de millora dels vestidors i el vestíbul del Pavelló Municipal d’Esports

Obres als vestidors del Pavelló Municipal d'Esports

Estat actual dels vestidors i un part del vestíbul del Pavelló Municipal d'Esports, i el cartell que indica on són els WC pórtatils

Aquestes obres van quedar aturades al desembre de l’any passat després que l’empresa encarregada d’executar-les fes fallida

Obres als vestidors del Pavelló Municipal d'Esports
Estat actual dels vestidors i un part del vestíbul del Pavelló Municipal d’Esports, i el cartell que indica on són els WC pórtatils

La licitació de les obres de millora dels vestidors i el vestíbul del Pavelló Municipal d’Esports es va fer efectiva aquest passat mes d’agost, quan la nova empresa que s’encarregarà del projecte va fer el replantejament de tota l’obra, “i aquesta mateixa setmana ja iniciaran els treballs en els dos vestidors principals per a que es pugui començar la temporada esportiva”, ha afirmat el regidor d’Esports Juan M. Fernández, el qual ha desitjat que “no hi hagi més cap problema i es pugui executar d’una vegada per totes, perquè la veritat és que hem tingut molt mala sort”.

Mala sort, com diu el regidor d’Esports, perquè aqueste.s obres de millora dels vestidors i el vestíbul del Pavelló Municipal d’Esports es van iniciar a finals juliol del 2017, amb un termini d’execució de 4 mesos. És a dir, que per als voltants dels mesos de novembre-desembre, la instal·lació hauria d’haver comptat amb uns nous vestidors i un nou vestíbul.

Desgraciadament, sobretot pels esportistes dels diferents clubs que utilitzen els vestidors, no va ser així perquè l’empresa encarregada d’executar els treballs va fer fallida tot just quan havia d’entregar l’obra, amb l’agreujant que les obres estaven tan sols a mig fer.

A l’Ajuntament de Roses, llavors li van quedar dues opcions: adjudicar els treballs pendents a una nova empresa per finalitzar-los el més ràpidament possible, o tornar a licitar el projecte de nou, amb tot la pèrdua de temps que això podia significar.

Finalment, els serveis jurídics del consistori rosinc van determinar i recomanar que el millor era, tot i el perjudici que podia significar per als usuaris, fer el projecte des de zero i tornar-lo a licitació.

Mentre durin les obres, “que en principi tenen una execució prevista de tres mesos, tot i que no ja no m’atreveixo a confirmar-ho”, ha dit Fernández, els usuaris podran fer servir els WC portàtils que s’han instal·lat en un lateral del Pavelló d’Esports, tot just a la porta lateral que hi ha mirant a la Piscina Municipal.