Inici Actualitat Es renova la tanca perimetral de l’escola Narcís Monturiol de Roses

Es renova la tanca perimetral de l’escola Narcís Monturiol de Roses

Detalls de la nova tanca perimetral de l'escola Narcís Monturiol de Roses

Una renovació de la tanca que s’ha portat a terme aprofitant les vacances escolars de Setmana Santa

L’Ajuntament de Roses aprofita les vacances escolars per realitzar tasques de manteniment als centres educatius. Així, per aquestes vacances de Setmana Santa s’ha aprofitat per renovar la tanca nova tanca perimetral a l’escola Narcís Monturiol, de la qual durant aquests dies s’està finalitzant la seva instal·lació.

Una renovació que era necessària, ja que “la que hi havia era molt antiga, feta de filferros i permetia l’entrada de gent en hores no lectives”, ha afirmat el regidor d’Ensenyament, Marc Danés.  

La nova tanca, la qual fa 150 metres lineals “és molt més robusta amb un sistema de planxa perforada així com una porta d’accés i un portal corredís, més alta per evitar l’entrada de persones alienes al col·legi i que, a més, no permet la visibilitat des de l’exterior”, ha assenyalat Danés.

Els treballs de renovació d’aquesta tanca de l’escola Narcís Monturiol, que es realitzen sense afectar les activitats escolars, té un cost de 36.681 euros.

Les tasques que s’han portat a d’altres centres educatius de Roses han estat bàsicament e manteniment, com ara, donar una mà de pintures en algunes aules, la neteja d’embornals de cares a les previsibles pluges de primavera o crear una plataforma formigonada, en aquest cas a l’escola Els Grecs per a poder encabir una aula prefabricada adquirida pel mateix centre educatiu.

Exit mobile version