Es reprenen les visites dels escolars a l’Ajuntament de Roses

Ajuntament de Roses

Els alumnes de 3er de Primària de l'Escola Els Grecs han visitat avui l'Ajuntament de Roses

Els primers alumenes en fer la visita a l’Ajuntament han estat els de 3r de Primària de l’escola Els Grecs  

Aquest matí s’han reprès les visites que els escolars de Roses realitzen anualment a l’Ajuntament per tal de conèixer presencialment les missions i funcionament propis del consistori.

Aquesta activitat forma part del programa educatiu impulsat conjuntament pel consistori i els centres educatius de primària de la població i està adreçat a explicar als escolars com funciona i quines tasques desenvolupa l’administració local. Es destina als alumnes dels cursos de tercer de primària i serveix per aprofundir la formació que reben entorn als serveis i equipaments de què disposa el municipi.

Els primers alumnes a participar-hi han estat els nens i nenes de 3r de l’escola Els Grecs -als quals seguiran a partir d’ara la resta de centres escolars  rosincs- que han estat rebuts per l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i pel regidor d’Ensenyament, Marc Danés.

Durant aquestes visites, es dona a conèixer a l’alumnat com és i com funciona l’Ajuntament. La visita s’inicia a la sala de plens del consistori, allà on es prenen els acords de major importància per al municipi, on l’alcaldessa i regidor ofereixen una breu explicació sobre el funcionament del consistori, les principals característiques de la població,… i responen les preguntes formulades pels estudiants.

La visita continua després amb un recorregut per algunes de les dependències municipals que integren el consistori, on es mostra als alumnes les tasques que desenvolupen els diferents departaments.