Nadal a Roses

Es retorna l’import de les entrades per al concert de Raphael a Sons del Món de Roses

Totes les persones que hagin adquirit les entrades al web del festival Sons del Món per assistir al concert de Raphael se’ls efectuarà automàticament en les pròximes 48 hores

“Aquest matí he visitat de nou el meu otorrino. Després de la seva exploració, el diagnòstic és una inflamació de les vies respiratòries superiors causada pel refredat que arrossego des de la setmana passada. Sentint-ho enormement, ens veiem obligats a cancel·lar els pròxims dos concerts de la meva gira: Festival Cueva de Nerja i Festival de Roses”. Amb aquestes paraules extretes del comunicat penjat a les seves xarxes socials, el cantant Raphael ha anunciat la cancel·lació del seu concert de dilluns vinent a Roses.

El Sons del Món lamenta la situació i li desitja a Raphael una ràpida recuperació per a que pugui continuar amb els concerts de la seva gira “Victòria”, on aquesta llegenda viva de la música responsable de cançons que han cantat i ballat diverses generacions, celebra els seus 80 anys.

El retorn de les entrades s’efectuarà de manera automàtica en les properes 48h a la targeta que es va utilitzar per efectuar la compra. Les persones que han comprat l’entrada a la taquilla de la Ciutadella, han de dirigir-se a aquest punt de venda, amb la targeta amb la qual van realitzar la compra i les entrades per tal que s’efectuï el retorn dels diners.

El festival Sons el Món continua demà dijous a la Ciutadella de Roses amb la cantant francesa Zaz, que ha exhaurit totes les entrades, divendres amb la festa dance “El ritme de la nit” on s’acaben d’incorporar Eva Martí i Marian Dacal, les cantants de cançons mítiques com Flying free o Get It Up, i dissabte amb el concert del violinista d’origen libanès Ara Malikian.

Paraules de Raphael després de conèixer el diagnòstic del metge

“Querido público,

Ésta mañana he visitado a mi otorrino nuevamente. Tras su exploración, el diagnóstico concluye en una inflamación de las vías respiratorias superiores causada por el catarro que arrastro desde la última semana.

Sintiéndolo enormemente, nos vemos obligados a cancelar los próximos dos conciertos de mi gira: Festival Cueva de Nerja, el 4 de agosto, y el Festival de Roses del 7 de agosto. Los afectados recibiréis un correo electrónico de la organización con toda la información al respecto.

Mi mayor deseo en este momento es recuperarme muy pronto para volver a los escenarios. Espero reencontrarme con todos vosotros a partir de los siguientes conciertos que siguen en el tour.

Aprovecho para agradeceros las innumerables muestras de apoyo que he recibido estos días. Os leo a todos y os llevo en el corazón.

Os quiero”

Raphael