Es sumen sinergies per convertir la Ruta de les Tapes de Roses en un atractiu turístic més de la Vila

III Ruta de les Tapes de Roses

Algunes de les tapes que se serviran a la III Ruta de les Tapes de Roses. La resta, que es van presentar al Teatre es poden veure a la galeria de fotos a sota

L’Estació Nàutica i Roses Comerç engeguen una campanya de promoció amb motiu de la III Ruta de les Tapes

III Ruta de les Tapes de Roses
Algunes de les tapes que se serviran a la III Ruta de les Tapes de Roses. La resta, que es van presentar al Teatre, es poden veure a la galeria de fotos a sota

La Ruta de les Tapes de Roses va esdevenir un èxit des de la seva primera edició. Èxit per part dels establiments de restauració de Roses que es va implicar en la seva celebració com per part de la ciutadania, tant dels rosincs i rosinques com dels visitants, que van fer seva la proposta sortint al carrer, en període de temporada baixa, per degustar les tapes que s’oferien a un preu molt assequible, 2,5 €, acompanyades d’una copa de vi de la D.O. Empordà.

Un èxit que vol aprofitar l’Estació Nàutica i Roses Comerç, que sumant sinergies amb l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament, “per convertir la Ruta de les Tapes en un producte turístic, i per tant volem que sigui els visitants visquin una experiència més visitant Roses durant la celebració d’aquesta iniciativa gastronòmica”, ha afirmat Miquel Gotanegra, president de l’Estació Nàutica i de l’Associació de Comerciants de la Vila.

I per a que la Ruta de les Tapes de Roses esdevingui un atractiu turístic més de la Vila  es vol atraure clients de tot Catalunya i de França.  Amb aquest objectiu l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus ha engegat una campanya que, gestionada a través de l’empresa de comunicació Additiu Digital “hem fet arribat la Ruta de les Tapes a tot el sud de França, a més de Lyon, Burdeos, Montepellier, Toulouse, Narbonne i Nimes, i també a Barcelona”, ha assegurat Gotanegra.

Descomptes a 7 hotels i 2 càmpings

I la campanya ofereix per mitjà del seu web www.enroses.com descomptes d’entre el 15 i el 20% en el preu d’allotjament a set hotels i dos càmpings del municipi.

Les botigues de Roses oferiran tiquets de tapes gratis

A més els comerços associats a Roses Comerç també s’han adherit a aquesta campanya “podran oferir als seus clients tapes gratuïtes amb les seves compres, per tal que esdevingui tot un aconteixement i es visqui a Roses des tots els nivells”, ha dit el president de l’entitat de comerciants.

La Ruta de les Tapes, que enguany arriba a la seva 3ª edició amb 71 establiments de restauració adherits a la iniciativa, se celebrarà del 6 al 15 d’abril. Deu dies en el que els carrers de Roses tornaran a bullir gent a la recerca de la degustació d’una tapa que es podrà fer tant a bars, restaurant, hotels  i d’altres establiments del casc urbà, com de les  urbanitzacións de Santa Margarida i Canyelles Petites.