Fira de la Rosa de Roses

Es van conèixer durant un Carnaval de Roses i celebraran la cerimònia de la seva boda durant un Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2024
Després de fer oficial el seu matrimoni aquest passat dissabte a l'Ajuntament, en Ferran i la Marisa celebraran la cerimònia de la seva boda aquest proper dissabte de Carnaval

Els caps de la colla Scargottins, Ferran Prats i Marisa Fernández, celebraran el dissabte de Carnaval la cerimònia de la seva boda després de fer oficial el seu casament aquest passat dissabte a l’Ajuntament de Roses

En un Carnaval de Roses d’ara fa 16 anys es van conèixer en Ferran Prats i la Marisa Fernández, des de llavors les seves vides han portat el mateix camí, i com son carnavalers de mena, tant que van crear la seva pròpia colla, la Scargottins, tenien clar que el seu casament tindria lloc durant la celebració del Carnaval.

De fet, si no hagués estat per la pandèmia, ja estarien cassats. I amb la Covid gairebé oblidada, i després de superar la catàstrofe que va suposar l’incendi de les naus de les carrosses, van decidir que aquest 2024 seria, ara sí, l’any de la celebració de la seva boda. Així que van parlar amb el regidor d’Esports, Miguel Muñoz, perquè els casés, en ser amic personal d’en Ferran i la Marisa, en plena celebració del Carnaval de Roses. I en ser impossible perquè l’Ajuntament està tancat durant la festa de disfresses en ser dies festius, els nuvis van fer oficial el seu matrimoni aquest passat dissabte a la sala de plens envoltats de familiars i amics.

Cinc minuts abans de les 11 hores el cotxe noces, amb els nuvis a bord, va arribar a les portes de l’Ajuntament de Roses. I abans d’entrar a la Casa del Poble va ser el moment en que els nuvis van confessar “estar emocionats i molt nerviosos” perquè finalment estaven a les portes de complir el seu somni “quatre anys després del previst perquè primer la pandèmia i després que se’ns va cremar la carrossa, no ho vam poder fer quan ho teníem planejat”, van dir en Ferran i la Marisa.  

I després d’una breu cerimònia oficiada pel regidor d’Esports, i que la Secretària de l’Ajuntament de Roses, Nuri Alabert, els fes signar als testimonis i als nuvis l’acta de noces, en Ferran i la Marisa, o la Marisa i en Ferran, van ser oficialment declarats marit i muller.

Però la boda encara no ha finalitzat, perquè aquest proper dissabte, 10 de febrer, se celebrarà la cerimònia de noces, que es portarà a terme, a les 14 hores, a les portes de la Ciutadella a bord de la carrossa de la colla Scargottins, la qual ja està engalanada per a tal efecte.
Seguidament, el recent estrenat matrimoni convidaran a tots i totes les participants del Carnaval al posterior convit per a celebrar-ho en gran.

Es van conèixer durant el Carnaval de Roses d’ara fa 16 anys i celebraran la cerimònia de la seva boda durant aquest Carnaval de Roses 2024.

Visquin els nuvis!