Inici Actualitat Es vol establir algun tipus de sanció per evitar incidents com els...

Es vol establir algun tipus de sanció per evitar incidents com els de dissabte al campionat de futbol platja

L'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i la regidora d'Esports, Anna Jorquera

“El XVI campionat Vila de Roses de Futbol Platja va ser un èxit en quant a participació, organització i assitència de públic”, ha assenyalat la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Roses, Anna Jorquera.

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i la regidora d’Esports, Anna Jorquera

Efectivament, un èxit d’inscripció ja que es van inscriure un total de 17 equips per participar a la setzena edició del campionat local de futbol platja. Un més que l’any passat, tot i l’absència dels dos equips que van disputar la final l’any passat, el Harry’s Bar i el Neteges Martín, per estar disputant el campionat de Catalunya.
Un èxit de públic que durant tot el dia van omplir la platja del Rastrell amb el consecuent benefici per als comerços de la zona.
I un èxit d’organització, impecable, a càrrec del Club d’Esports Platja amb el suport de l’Ajuntament de Roses. 
Tot i això, des del consistori rosinc lamenten profundament els fets succeits durant la final “perquè les actituds no son pròpies de gent que va a participar d’una competició completament festiva i en la que no hi havia cap premi en metàlic”, ha subratllat la 1ª tinent d’alcalde, Montserrat Mindan.
Per evitar que en futurs campionats locals de futbol platja es tornin a viure i veure espectacles com els de dissabte passat, Mindan ha afirmat que “des de l’ajuntament es vol parlar amb els organitzadors per a que en el reglament de la competició s’estableixi que un mal comportament com el que es va donar dissabte impliqui algun tipus de sanció”. Un mesura per intentar evitar els fets succeits durant la final del XVI campionat Vila de Roses de Futbol Platja.

Tot i que s’ha definir quin tipus de càstig seria, Mindan ha assenyalat que no hi ha pitjor sanció que perdre una final sense poder jugar-la per actituds gens esportives.

Exit mobile version