Els escolars d’Infantil i Primària s’avançen al Carnaval de Roses celebrant la seva pròpia desfilada

Carnaval de Roses 2017
Els alumnes d'Infantil i Primària del Centre Escolar Empordà poc abans de començar la desfilada de disfresses

Els alumnes d’Infantil i Primària del Centre Escolar Empordà va celebra la seva desfilada anual de disfresses

Carnaval de Roses 2017
Els alumnes d’Infantil i Primària del Centre Escolar Empordà abans de començar la desfilada de disfresses

El Carnestoltes és una festa molt viscuda a tots els centres educatius d’Infantil i Primària de Roses. I un d’aquests centres educatius és el Centre Escolar Empordà, on “tots els nens gaudeixen de la festa, participen en la creació de les màscares i de les disfresses, esdevenint en una festa de tots que ja és tota una tradició”, va manifestar la coordinadora de Primària del centre, Laura Valls.

I ahir va ser el dia que en que els petits estudiants van celebrar la seva passada de disfresses. Uns vestits que van tenir “com a temàtica els animals, ja que és el tema a tractar en el projecte interdisciplinar anual de l’escola”, va afirmar la coordinadora d’Infantil.

Així, els estudiants d’educació Infantil han desfilat disfressats d’àguiles, abelles, marietes i granotes, entre d’altres, i els de Primària caracteritzats de mussols, mandrils, ossos panda i zebres.

Les dues coordinadores han assenyalat que han estat necessàries unes dues setmanes per preparar les disfresses “que eren senzilles de fer, però molt impactants”, i per assajar la coreografia.

Destacar que abans de la desfilada els alumnes han participat d’un joc a través del kahoot (aplicació digital permet la creació de qüestionaris d’avaluació), on havien de respondre si o no a preguntes sobre els seus professors i professores. Un joc que ha esta conduït per la reina Tita i el seu fill, el príncep Titet.