Cinema a la Fresca

Els escolars de Roses coneixen l’Ajuntament

Els escolars de Roses coneixen l’Ajuntament
Carles Pàramo i Anna Jorquera atenen els alumnes de l'escola Montserrat Vayreda

Alumnes de Primària del Montserrat Vayreda han pogut, durant la visita al consistori rosinc, formular preguntes a dos regidors de l’equip de govern

Els escolars de Roses coneixen l’Ajuntament
Carles Pàramo i Anna Jorquera atenen als alumnes de l’escola Montserrat Vayreda

Aquest matí s’han reprès les visites dels escolars del municipi a l’Ajuntament corresponents al curs 2016-2017.Els primers alumnes a participar-hi, han estat els nens i nenes de 3r curs de l’Escola Montserrat Vayreda, a la qual seguiran a partir d’ara la resta de centres escolars de Roses.

Aquesta activitat forma part del programa educatiu impulsat conjuntament pel consistori i els centres educatius de primària de la població, i està adreçat a explicar als escolars com funciona i quines tasques desenvolupa l’administració local. Es destina als alumnes dels cursos de tercer i quart de primària, i serveix per aprofundir la formació que reben entorn al seu municipi.

Durant les sessions, es dóna a conèixer als nens i nenes participants com és i com funciona l’Ajuntament. La visita s’inicia a la sala de plens del consistori, allà on es prenen els acords de major importància per al municipi. Indret on, en aquest cas, el regidor d’Urbanisme, Carles Pàramo i la regidora d’Ensenyament, Anna Jorquera, han oferit als alumnes una breu explicació sobre les funcions i funcionament de l’Ajuntament i responen les preguntes formulades pels estudiants.

La visita continua després amb un recorregut per algunes de les dependències municipals que integren el consistori, on es mostra als alumnes les tasques que desenvolupen els diferents departaments i la seva relació amb els serveis, equipaments i infraestructures de què disposen en el seu dia a dia.