Cinema a la Fresca

Escuma, colors, música i èxit de participació a la nova Trobada Jove d’Estiu de l’Alt Empordà

Trobada Jove d’Estiu de l’Alt Empordà
La Trobada Jove d'Estiu va tenir lloc al passeig marítim d'Empuriabrava

Els organitzadors, l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, juntament amb els Ajuntaments de Castelló d’Empúries, Roses i l’Escala, van qualificar la jornada d’èxit

Aquest passat dimarts es va celebrar, al passeig marítim d’Empuriabrava, la nova Trobada Jove d’Estiu de l’Alt Empordà. Uns 500 joves de casals i espais joves de la comarca es van retrobar, després de 2 anys sense fer-se cap activitat a causa de la pandèmia. Anteriorment, el format era diferent i se celebrava als Aiguamolls de l’Empordà. Enguany, però, s’ha volgut fer un canvi.

Els organitzadors, l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, juntament amb els Ajuntaments de Castelló d’Empúries, Roses i l’Escala, van qualificar la jornada d’èxit.

La primera activitat de l’ordre del dia era un circuit d’inflables aquàtics a la platja d’Empuriabrava, on els joves anaven rotant cada mitja hora per poder provar els tres que hi havia. La jornada va continuar amb una festa Holi, provinent d’una tradició hindú, que consisteix en llançar pols de colors a l’aire al ritme de la música. A continuació va venir la ja tradicional festa de l’escuma, que va permetre a molts joves poder-se rentar de la pintura impregnada de l’activitat anterior. Per acabar, la DJ Alegre, castellonina de tan sols 17 anys, va tancar la festa animant als joves amb els èxits musicals del moment. Estava previst que hi hagués un salt en paracaigudes per commemorar el 30è aniversari dels jocs olímpics, però el vent que bufava a la zona va fer que es cancel·lés.

La Trobada Jove d’Estiu va comptar amb l’assistència del Secretari d’Infància, Adolescència i Joventut del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Alexis Serra, la directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència, Ester Cabanes, el director de Serveis Territorials de Drets Socials a Girona, Raül Morales, a més de la presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Sònia Martínez, i l’alcalde de Roses, Joan Plana, entre d’altres autoritats.