Espectacle de Dansa a Roses en favor dels Amics de Guinea Conakry a càrrec del Jove Ballet de Catalunya

Jove Ballet de Catalunya

El Jove Ballet de Catalunya oferirà aquest dissabte un  espectacle de dansa solidaria a favor de l’Associació d’Amics de Guinea Conakry de Roses

El Jove Ballet de Catalunya és una companyia de dansa juvenil integrada per 58 nois i noies, d’entre 7 i 20 anys, d’arreu de Catalunya que es vol donar a conèixer per tot el país. I per aquest motiu van trucar a l’Ajuntament de Roses per venir a actuar a la Vila, i el consistori “els va posar en contacte amb nosaltres, l’Associació d’Amics de Guinea Conakry, per a que fessin una actuació benèfica, i els hi va semblar molt bé”, ha manifestat Maria Bohigas, la presidenta d’aquesta associació que té com a objectiu recaptar diners per poder donar d’esmorzar als nens i nenes que viuen a ‘La Cité de la Solidarité’ del país africà de Guinea Conakry.

Així, aquest proper dissabte, 12 de gener, a les 19 hores, el Jove Ballet de Catalunya oferirà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, l’espectacle de dansa ‘El Trencanous’ a benefici de l’Associació d’Amics de Guinea Conakry “per un donatiu de 12 euros, dels quals 6 euros seran per als joves d’aquest ballet i 6 per ajudar als nens i nenes de La Cité de la Solidarité”, ha afirmat Bohigas.

‘El Trencanous’ és un espectacle familiar de dansa, en el que la màgia del Nadal envaiex l’escenari i fa gaudir a grans i petits. Una història entranyable i plena d’emocions, amb la que els joves ballarins del JBC ens transportaran a un món de dolços i floquets de neu dansarins que ens recordaran la importància de no deixar mai de somniar.

Jove Ballet de Catalunya

El Jove Ballet de Catalunya és, com hem esmentat més amunt, una companyia de dansa juvenil integrada per 58 nois i noies d’arreu de Catalunya, els quals han estat seleccionats a través d’un rigorós procés d’audicions.
El nivell dels joves integrants d’aquest Ballet, juntament amb la trajectòria de més de 17 anys de la companyia, l’han convertit en un referent de la dansa juvenil arreu del nostre país. Els espectacles del Jove Ballet de Catalunya es caracteritzen per mostrar una gran qualitat de dansa i un altíssim nivell, alhora que ho complementen amb el fet que els artistes son nens i nenes entre els 7 i els 20 anys, que transmeten la seva passió i professionalitat però sempre a través dels ulls de la joventut, l’energia i les immenses ganes de compartir la seva estima per la dansa.