Els espectacles al carrer protagonitzaran la VI Fira de la Rosa de Roses

Fira de la Rosa de Roses

Les decoracions florals de la Fira de la Rosa aniran acompanyades d’espectacles de música, circ, màgia i dansa al carrers de Roses

Fira de la Rosa de RosesDurant el cap de setmana del  dissabte 27 i diumenge 28 de maig  se celebrarà a Roses per sisè any consecutiu la Fira de la Rosa. Una sisena edició que destaca, respecte anys anteriors, per un programa farcit d’espectacles a peu de carrer. “L’objectiu és que els visitants de la Fira puguin, a part de visitar i veure les decoracions florals, gaudir d’un entreteniment durant tota la fira pels carrers de Roses”, ha manifestat el regidor de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens.

Així, una vintena d’activitats artístiques de música amb concerts, de circ, de teatre, pallassos, de dansa i de màgia són algunes de les propostes que es podran veure pels carrers de la Vila de la mà d’una desena de companyies i grups catalans que actuaran de forma ininterrompuda durant els dos dies.

Cal destacar que totes les activitats seran gratuïtes.

Decoracions florals arreu la Vila

Com en les darreres edicions, hi hauran decoracions florals repartides per diferents indrets de la Vila.
A l’equipament de Ca l’Anita, per exemple, hi haurà una exposició de roses i composicions florals, així com una mostra de fotografies vinculades al temàtica a la Riera Ginjolers.
I a part de poder veure diferents decoracions a una desena d’espais del casc antic, se celebrarà un Mercat d’artesania, es durà a terme una composició artística entre els dos espigons de la Riera, i una iniciativa endegada l’any passat amb molt d’èxit, com és la desfilada de pentinats amb motius florals, sense oblidar que es durà a terme un concurs d’instagramers també relacionat amb el tema.

Pel que fa a la gastronomia, per segon any consecutiu i després de l’èxit de l’edició anterior,  tornen els anomenats Tastets de Roses, en què una selecció de restaurants, vins de la DO Empordà oferts per una vinateria local i la cervesa artesana d’un elaborador de la contrada oferiran degustacions a preus populars. També es repetirà  la campanya gastronòmica ‘1000 Roses a Roses’,  la qual convida durant 10 dies a 1.000 dones que es diguin Rosa (Rosita, Roser, Rosor o Rusó, o els compostos, Maria Rosa, Rosa Maria…), a degustar l’anomenat  Menú de la Rosa en algun de la trentena de restaurants participants a la campanya.