Espectacular accident a Roses entre un camió formigonera i un turisme

Accident formigonera i turisme a Roses
Moment en que els Bombers de Roses excarceraven al conductor del turisme implicat en l'accident

Un camió formigonera i un turisme topen a l’Avinguda de Rhode de Roses en cometre tots dos conductors una infracció de trànsit

Accident formigonera i turisme a Roses
Moment en que els Bombers de Roses excarceraven al conductor del turisme implicat en l’accident

No és gaire freqüent que en una via urbana topi un camió, en aquet cas un formigonera, contra un turisme.
Doncs és el que ha passat al voltant d’aquest migdia a l’Avinguda de Rhode de Roses, tot just enfront de viatges Viñolas, quan una formigonera s’ha encastat contra la porta del conductor.
I la causa del sinistre ha estat per una infracció de trànsit que han comès els dos conductors. El del camió formigonera ha fet un canvi de sentit en un lloc prohibit, mentre que el del turisme, un Fiat Brava, feia un avançament on tampoc està permès.

El resultat ha estat que el camió s’ha encastat contra el vehicle de tal manera que ha impossibilitat que el seu conductor pogués sortir del cotxe pel seu propi peu.
Llavors, ha estat quan han intervingut els Bombers, amb dues dotacions, per realitzar  una excarceració i treure el conductor, marroquí d’uns 40 anys, que ha resultat ferit lleu i ha estat traslladat en ambulància a l’Hospital de Figueres.

Al lloc del sinistre s’han desplaçat tres patrulles de la Policia Local de Roses, que a banda de fer l’atestat de l’accident, han donat pas alternatiu als vehicles que circulaven per l’Avinguda de Rhode mentre els Bombers extreien al ferit lleu del seu cotxe.

Aquest accident ha permès descobrir el Fiat Brava estava carregat de barats, sardines i  seitons destinat a la venda ambulant. Peix que després d’aixecar la corresponent Acta, la Policia Local el portarà a Rosesnet per a la seva destrucció.