Espectacular accident de trànsit a Roses que ha quedat en un ensurt

Espectacular accident de trànsit a Roses
Membres del serveis mèdics, agents de la Policia Local i bombers posant el cotxe sinistrat sobre les seves quatre rodes

La conductora, una veïna de Roses, ha resultat il·lesa després de bolcar el seu cotxe

Espectacular accident de trànsit a Roses
Membres del serveis mèdics, agents de la Policia Local i bombers posant el cotxe sinistrat sobre les seves quatre rodes

Al voltant de les dues del migdia un turisme, marca Citroën, conduit per una veïna de Roses i que circulava pel carrer La Pedrera per agafar la Gran Via Pau Casals, ha bolcat de sobte quan anava a una velocitat d’uns 20 km/h.
Els veïns de la zona han donat l’alerta desplaçant-se al lloc dels fets una dotació dels Bombers de Roses, dues patrulles de la Policia Local i una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques, trobant-se el cotxe bolcat de mig costat al mig del vial.

L’accident ha ocorregut, segons la mateixa conductora, quan “anava conduint i en sentit contrari ha vingut un cotxe, i ha estat quan m’he arramblat a la dreta que he bolcat, no m’ho explico”.  

Concretament, el cotxe que venia en sentit contrari era una furgoneta Renault Kangoo i la senyora, per precaució, s’ha acostat tant a la dreta que quan han passat a l’alçada d’un turisme Mercedes que havia estacionat, una de les seves rodes ha fet de falca i ha enlairat el cotxe sinistrat, que no ha bolcat completament perquè ha quedat recolzat en la furgoneta.

El mateixos bombers, agents de policia i els serveis mèdics han estat els encarregats de posar el cotxe sobre les seves quatre rodes (vegeu imatge).

La conductora no ha patit cap ferida tot i l’espectacularitat de l’accident, que s’ha quedat en un ensurt.