Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

Espectacular primera nit de concerts de Barraques de la Festa Major de Roses amb Los 40 On Tour

Festa Major de Roses 2022
El concert dels DJ's Adrià Ortega i Uri Mora de Los 40 On Tour a les Barraques de Roses va ser espectacular

Milers de persones s’apleguen a les Barraques per seguir el ritme dels hits punxats pels DJ’s de Los 40, Adrià Ortega i Uri Mora

Dos anys feia que l’espai de l’antic càmping Bahía no acollia, causes pandèmiques ho impedien, cap concert per la Festa Major. I ahir, en la reobertura de les Barraques després de 24 mesos, la gent va acudir en massa per gaudir de la proposta musical de Los 40 On Tour, on els DJ’s Adrià Ortega i Uri Mora van fer ballar fins les 3 de la matinada als milers de persones que s’aplegaven a les Barraques. “No recordo tanta gent en un dimecres en un concert de Barraques”, va assegurar un assidu del recinte.

Centenars de joves, a primera fila, ballant i saltant. Centenars de persones no tant joves, que s’ho miraven des d’una mica més lluny, movien a ritme de la música els seus peus des de les cadires on estaven ben aposentats. Cadascú, a la seva manera, s’ho va passar en gran ahir en una nit especial. Especial perquè feia dos anys que els vilatans i vilatanes no podien gaudir d’un dels punt de reunió per excel·lència de la Festa Major de Roses.
Un punt de reunió en el que es retroben velles amistats, se’n fan de noves i, fins i tot, alguns aprofiten per orquestrar una campanya de recaptació de diners, com va ser un grup de calbs que hi havia a les Barraques, per poder-se pagar el viatge a Turquia…

I el millor de tot és que ahir només va ser l’inici de cinc dies de festa i de quartre dies de concerts a les Barraques que encara queden per celebrar.