Fira de la Rosa de Roses

Espelt Viticultors presenta “Corrents Migratoris”, exposició de fotografies de l’ONG Amb Les Teves Mans

Espelt Viticultors
Una de les fotografies de l'exposició “Corrents Migratoris”

Amb Les Teves Mans és una associació sense ànim de lucre que treballa en zones d’especial desigualtat i vulnerabilitat per culpa de la manca de vies segures per a les persones migrants

Aquest proper divendres, 19 d’abril, a les 19 hores Espelt Viticultors inaugura l’exposició de fotografies “Corrents Migratoris” de l’ONG Amb Les Teves Mans centrada en les crisis migratòries de Grècia, Gàmbia i el Marroc. Aquesta associació empordanesa treballa des del 2016 en la col·laboració humanitària sanitària en crisis migratòries.

Des del primer viatge a l’Illa de Lesbos (Grècia) el 2016, Amb Les Teves Mans no ha parat de treballar en col·laboració amb altres entitats establertes al territori. El dia 19 d’abril serà una oportunitat per conèixer la tasca humanitària dels seus cooperants i les causes que empeny a marxar del seu país a milers de persones a través de fotografies fetes a Gàmbia, Grècia i el Marroc. Durant la presentació Espelt oferirà una copa de vi.

Amb Les Teves Mans és una associació sense ànim de lucre que treballa en zones d’especial desigualtat i vulnerabilitat per culpa de la manca de vies segures per a les persones migrants. Està centrada en l’àmbit sanitari i entre altres accions, el 2016 van crear Dentist4refugees per atendre la salut bucodental de 11.204 persones refugiades a Grècia.