Esport i diversió adaptat als infants de 4 a 7 anys

Ajuntament de Roses

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Roses ha iniciat una nova edició de les Activitats d’Iniciació Esportiva destinades a a infants de 4 a 7 anys

Ajuntament de RosesL’objectiu d’aquest programa esportiu és el d’iniciar els infants en la pràctica de l’esport a través d’una programació divertida i variada que, a part de l’activitat física, també té molt en compte els valors d’aprenentatge, coneixement i convivència propis de l’esport.

Les activitats d’iniciació esportiva engloben un conjunt d’activitats destinades a potenciar el desenvolupament motriu dels infants. Atenent les necessitats i característiques de cada franja d’edat, les classes es divideixen en Escola Psicomotriu, per a nens i nenes de 4 i 5 anys, i Escola Pre-esportiva, per als de 6 i 7 anys. D’aquesta manera, en funció de l’edat i l’etapa evolutiva dels nens i nenes, es treballen un conjunt d’activitats i exercicis perquè els infants puguin gaudir d’una pràctica esportiva polivalent, permetent-los conèixer tots els rols que conté l’esport individual i el d’associació a través del joc.

Com a complement dels esports que es practicaran al Pavelló Poliesportiu durant aquest curs escolar, els participants també realitzaran una sessió mensual de natació recreativa, que tindrà lloc a les instal·lacions de la Piscina Municipal de Roses.

Les classes tenen lloc els dilluns i dimecres, de 17 a 18.30 h. L’Ajuntament també posa a disposició dels participants un servei d’autocar, que recull i trasllada els nens i nenes inscrits des de les escoles Jaume Vicens Vives, Narcís Monturiol i Els Grecs, fins al Pavelló.