Fira de la Rosa de Roses

Espuma a la carta a la festa major de Roses servida per la Cia Els Farsants

La Companyia Els Farsants ha tornat a la festa major de Roses per fer les delícies dels més petits de casa amb una festa de l’espuma

Festa Major de RosesFesta de l’espuma a la festa major de Roses. Animació amb música en directe amb un final ben remullat en un tarda calorosa d’estiu. Ha estat una festa, celebrada aquesta mateixa tarda, com cal. No s’ha tractat de la típica festa de l’espuma, sinó que aquesta va ser un element més de l’espectacle ofert pels quatre components de Els farsants, 3 músics i els encarregats de servir als assistents litres i litres d’espuma. És a dir, un espectacle amb Espuma a la carta.

La Cia Els Farsants, especialitzada en l’animació i música de carrer amb espectacles basats principalment en la participació del públic, han fet gaudir de valent als assistents, que s’han apropat per refrescar-se, però sobretot per jugar. I no només els petits, ja que hi havia gent de totes les edats. I no només rosincs, ja que havia molts estiuejants que estan de visita durant aquests dies a Roses.

Tots, en definitiva, s’ho han passatg d’allò més bé. Uns perquè són nens i, clar, estan en l’edat de jugar, però d’altres, els més grans, perquè volien recordar que ells també havien sigut petits i que caram!, també han volgut recordar quan eren més joves donant-se una bona remullada amb espuma.

El que hem esmentat, ha estat un espectacle amb Espuma de menú, i en el que tothom s’ha pogut sevir a dojo.

[fsg_gallery id=”69″]