El primer establiment Llagurt ja és a Roses gràcies al Terraza Grup

Llagurt a l'Hotel Terraza de Roses

Un punt de venda de Llagurt al passeig martítim, a tocar l'Hotel Terraza de Roses

La cadena de gelats Llagurt ha obert un punt de venda al passeig marítim de Roses, concretament a l’Hotel Terraza

Llagurt a l'Hotel Terraza de Roses
Un punt de venda de Llagurt al passeig martítim, a tocar l’Hotel Terraza de Roses

L’Hotel Terraza disposa des d’aquest cap de setmana del primer establiment Llagurt que s’ha instal·lat a Roses. La cadena, amb 30 punts de venda a Catalunya i un altre a França, en concret a Perpinyà, no tenia fins ara cap punt de venda a la Vila, però un acord de les impulsores d’aquesta iniciativa empresarial d’èxit, Glòria Salomó i Íngrid Rahola, amb la gerència del Terraza Grup ha fet possible l’objectiu de feia anys d’aquestes dues empresàries, i que no era altre que obrir un Llagurt a Roses per tal d’estendre la seva oferta al llarg de la Costa Brava.

Un punt de venda, d’altra banda, molt ben acollit pels responsables de Terraza Grup, ja que és un valor afegit de qualitat el poder oferir aquest  servei especialitzat en l’elaboració i venda de llagurts gelats artesans, caracteritzats pel seu baix contingut en greixos i, precisament, per la seva qualitat.
El llagurt natural és ecològic i el contingut de l’oferta d’aquests establiments sempre prové de productors locals, una filosofia de cares a potenciar l’economia del territori.
Els llagurts es poden personalitzar segons les preferències de cada client.

Terraza Grup

Terraza Grup de Roses, empresa familiar creada el 1935, està format per l’Hotel Terraza (85 habitacions), 1935 Hotel & Apartaments (20 places hoteleres i 14 places d’apartaments), el càmping Salatà, i Apartaments Terraza, amb apartaments a Figueres i a Roses. El grup  té un centenar de treballadors i disposa en total d’unes 1.200 places d’allotjament.