Estiu actiu a la Piscina de Roses

Estiu actiu a la Piscina de Roses

Per tenir un estiu actiu la Piscina de Roses ofereix una campanya de promoció que no es pot rebutjar

Estiu actiu a la Piscina de RosesLa Piscina de Roses posa en marxa, de l’1 de juliol al 30 de setembre, aquesta campanya de promoció, a través de la qual les persones que s’abonen paguen un preu únic que inclou la matrícula, un mes en horari complet i el Pack fitness.

Les quotes són:

– Adult: 63 €

– Jove / gent gran: 50 €

Una vegada passada la primera mensualitat, es pot continuar gaudint dels serveis del centre amb la quota que s’hagi seleccionat. Els preus en promoció donen la possibilitat d’accedir a la Piscina de Roses en tot l’horari d’obertura i permeten l’ús de les piscines, la zona Spa, la sala de fitness – musculació, l’espai exterior d’entrenament funcional i la participació a les activitats dirigides (Pack fitness).

A més, totes les noves altes s’enduen una sessió gratuïta d’assessorament esportiu.

Finalment, cal remarcar que tots els abonats gaudiran d’una sèrie d’avantatges extres durant els mesos de juliol i agost, dels quals destaquem:

Invitacions
Aquells abonats amb una antiguitat 2017 o anterior guanyaran 4 invitacions més, que estaran disponibles a partir de l’1 d’agost.

Repte estiu
Tots els abonats que participin a un mínim de 24 sessions del Pack fitness durant el juliol i/o agost s’enduran de regal dues entrades al cinema. En el moment que s’assoleixi l’objectiu ja es podrà recollir el premi. Promoció vàlida fins a exhaurir existències. La comprovació es farà a través de les reserves online.

Swim Roses
Els abonats que s’inscriguin a les travessies de nat ació de Roses s’enduran de regal el casq uet de bany exclusiu SWIM ROSES. Només hauran de passar a recollir-lo a recepció després d’haver formalitzat la inscripció a través d’Internet.

Descompte de 6 €
Per la compra d’un banyador de natació Disseny Sport® a la nostra botiga, entre l’1 i el 31 d’agost.

Entrades a 3 €
Durant juliol i agost, tots els abonats tindran a la seva disposició entrades puntuals a 3 € per als seus familiars menors de 16 anys.

Campus Piscina Roses
Tots els abonats gaudiran d’un descompte del 15 % per als seus fills si els inscriuen en un dels nostres Campus de juliol i/o agost.

Activitats especials
Durant juliol i agost no us perdeu les activitats especials que us hem preparat: natació en aigües obertes i Fi t Triatló. Cal reservar-les a través de la graella Pack fitness i són gratuïtes per a tots els abonats.

Aqua Brava
Oferta 2×1 els dies 23-24 de juny i 8-9 de setembre per a la persona abonada i un acompanyant. Cal recollir el tiquet descompte a la recepció per presentar-lo a les taquilles del parc aquàtic. I durant tot l’estiu 10 % de descompte en les entrades.