Estrena d’èxit de la nova programació del Teatre de Roses amb el mag Dakris

El mag Dakris al Teatre de Roses

El mag Dakris en un moment de l'espectacle 'Ya no me ves' interactuant amb el públic

El televisiu mag Dakris va presentar al Teatre Municipal de Roses penjant el cartell d’entrades esgotades el seu espectacle “Ya no me ves”

El mag Dakris al Teatre de Roses
El mag Dakris en un moment de l’espectacle ‘Ya no me ves’ interactuant amb el públic

No hi ha millor manera d’inaugurar una temporada teatral que penjant el cartell d’entrades esgotades. I això és el que va fer el televisiu mag Dakris.

Un jove que respon al nom de David Vidal que diuen d’ell que és un dels nous fenòmens de l’il·lusionisme, com així ho atresora el  Primer Premi Nacional de Màgia que llueix a la seves vitrines.

I les 400 persones que van veure l’espectacle ‘Ya no me ves’ del noi invisible, que és com es coneix al mag Dakris, van ser traslladats durant un poc més d’una hora a un món d’il·lusió, humor, efectes impossibles i una impactant màgia, on l’invisible també era visible.

Només sortir a l’escenari va posar en situació al respectable saludant-lo amb una pregunta “en quin moment us agradaria desaparèixer?”, (pregunta relacionada amb la resposta que el públic va posar en un paper a l’entrada del teatre responen  a aquesta pregunta) afegint que “només una persona de tots vosaltres ho podrà fer realitat el seu desig i desapareixerà”.

I Dakris, acrònim de David i Cristian (el seu germà), va anar més enllà de complir la seva paraula, ja que no només va fer desaparèixer a Lucia, una noia del públic, sinó que a més la va treure del mateix recinte del Teatre de Roses. Una noia que el mateix mag la va portar al teatre després de desaparèixer ell mateix per anar a buscar-la.

El perquè de l’èxit de la inauguració de la nova temporada del Teatre Municipal de Roses

L’estrena de la nova programació teatral de Roses per als primes cinc mesos de l’any va ser tot un èxit, ja que es va haver de penjar el  d’entrades exhaurides.
Una sala teatral plena de gom a gom gràcies, principalment, a tres motius:

El primer, perquè es va programar un espectacle de gran qualitat per gaudir en família.

El segon, gràcies als preus populars per poder gaudir d’un mag molt mediàtic i, sobretot, que va mostrar a Roses el perquè està considerat un dels nous fenòmens de l’il·lusionisme i la màgia.

I el tercer, perquè els assistents van poder adquirir la seva entrada sense moure’s de casa, a través d’internet, endinsant definitivament al Teatre Municipal de Roses en el món de les noves tecnologies.