Estudiants de Roses s’interessen en millorar el seu nivell acadèmic

Taller intensiu d’estiu
El taller intensiu d’estiu es porta a terme en una aula del Centre Cultural de Ca l'Anita

I ho fan participant en un taller intensiu d’estiu dirigit a estudiants de 3r i 4t d’ESO

Taller intensiu d’estiu
El taller intensiu d’estiu es porta a terme en una aula del Centre Cultural de Ca l’Anita

Ara, els estudiants que els hi hagi quedat una assignatura als exàmens del mes de juny ja no les podran recuperar al setembre degut als canvis incorporats per la Generalitat en el sistema d’avaluacions, i en el que un d’aquests canvis és la supressió dels exàmens de setembre.

Tot això, des de l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, “vam parlar amb els instituts de poder fer un taller intensiu a l’estiu per aquells estudiants de 3r i 4t d’ESO, que vulguin millorar el seu nivell acadèmic” ha afirmat el regidor d’Ensenyament, Marc Danés, per explicar que “aquest taller de reforç té com a objectiu, en el cas dels de tercer, poder cursar quart amb moltes més garanties, i pel que fa als de quart, els vull felicitar perquè tot i que l’any vinent repetiran curs han decidit sacrificar dos dies al matí durant juliol i agost per posar les bases per treure’s el curs l’any vinent”.

En definitiva, aquest taller intensiu d’estiu té com a objectiu oferir als estudiants un suport acadèmic que els permeti iniciar el darrer curs de l’ensenyament obligatori amb una millor preparació i coneixements i evitar el fracàs escolar. 

Del total de 10 places que es van oferir han estat cobertes 7, tot i que les inscripcions continuen obertes aquesta setmana, de les quals 2 són alumnes de 4t d’ESO i els 5 restants de 3r. Les classes del taller es duen a terme a l’aula de formació de Ca l’Anita del 9 de juliol al 29 d’agost, tots els dimarts i dijous als matins,  amb un total de 46,5 hores lectives.