Estudis preuniversitaris de Grau Superior a l’institut Illa de Rodes per a Roses i tota la comarca de l’Alt Empordà

Institut Illa de Rodes

Moment de la presentació del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva

El Cicle Formatiu de Grau Superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva que impartirà l’institut Illa de Rodes de Roses l’any vinent “és una sortirà laboral real” 

Institut Illa de Rodes
Moment de la presentació del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva

L’Institut Illa de Roses ja fa 10 anys que imparteix estudis de formació professional de grau mitjà. I gràcies “als excel·lents resultats assolits per l’equip de professors, liderats per en Xavier Vilella, ens han concedit poder impartir el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva, que correspon a la família de les activitats físiques i esportives de formació professional”, ha manifestat el director de l’institut Illa de Rodes de Roses, Josep Lluís Tejeda.

Aquest Cicle de Grau Superior, que s’impartirà el curs vinent, completa l’oferta formativa preuniversitària de grau mitjà i grau superior a la comarca, ja que “és un servei formatiu que es farà des de Roses, per als joves de la Vila, evidentment, i tota la comarca de l’Alt Empordà” ha destacat Tejeda.

Aquest nou cicle s’emmarca en la formació professional en règim Dual, modalitat que s’alterna entre el centre educatiu i l’empresa, amb un nombre d’hores o dies d’estada a l’empresa de durada variable, obtenint així l’alumne una àmplia experiència pràctica obtinguda directament de l’entorn laboral.

El cap d’estudis de formació professional de l’Institut Illa de Rodes, Xavier Vilella, ha assegurat que aquest nou cicle formatiu de grau superior “és important perquè és una sortida laboral molt buscada actualment, ja que són estudis encarats a l’animació esportiva i el turisme molt relacionats amb les activitats que realitzen els càmpings que tenim al voltant i, per tant, és una entrada al mercat laboral que tindrà molt d’èxit”, assegurant Vilella en aquest sentit que “és una sortida laboral real molt relacionada amb l’entorn, és a dir, per treballar en sales poliesportives, en activitats que es realitzin al medi natural o, com he dit abans, en els càmpings que hi ha a la zona”.

Aquest Cicle Formatiu de Grau Superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva va ser presentat ahir a les instal·lacions de l’Institut Illa de Rodes als potencials estudiants i les seves famílies en una Jornada de Portes Obertes que es va celebrar al centre educatiu.

Cal destacar que el termini de preinscripció per poder realitzar aquest Cicle de Grau Superior el proper curs s’obrirà del 29 de maig i finalitzarà el 7 de juny.