Et consideres ràpid al volant i t’agradaria conduir un Fòrmula GT a Montmeló?

Espai Gironès

Simuiladors de Fòrmula GT com els que haurà aquest cap de setmana a l'Espai Gironès

L’Espai Gironès disposa aquest cap de setmana de simuladors de Fórmula GT i el més ràpid guanyarà l’experiencia de conduir un Fòrmula GT al circuit de Montmeló

Espai Gironès
Simuladors de Fòrmula GT com els que haurà aquest cap de setmana a l’Espai Gironès

L’Espai Gironès vol celebrar un nou moment del seu desè aniversari amb una jornada d’alta velocitat. Per aquest motiu el proper dissabte 29 d’agost les instal·lacions del Centre Comercial acolliran dos simuladors de conducció perquè els visitants els puguin provar. A més, tots els participants majors de 18 anys i que tinguin permís de conduir entraran en un concurs per poder conduir un cotxe de carreres de veritat ja que el premi serà una experiència de conducció d’un Fórmula GT al circuit de Montmeló. El guanyador del concurs serà la persona que faci la volta del traçat virtual més ràpida.

Un Ferrari a l’Espai Gironès

Els dos simuladors de Fórmula GT estaran instal·lats al hall de l’entrada principal del centre comercial de les 11 del matí a les 8 del vespre. A més, l’Espai Gironès aprofitarà l’ocasió dissabte per exposar a les instal·lacions del centre un Ferrari F430, un dels models més ràpids i espectaculars de la coneguda marca de vehicles italiana.

Aquestes singulars i divertides activitats s’emmarquen en la campanya “10 anys, 10 moments” que l’Espai Gironès impulsa aquest 2015 amb motiu del desè aniversari i que busca compartir la celebració a través de 10 esdeveniments que es duen a terme. El concurs amb els dos simuladors de conducció i l’exposició del Ferrari del proper dissabte són el vuitè moment.

Fins ara dins la campanya ha regalat un cap de setmana esquiant a Vallter 2000, una festa d’aniversari a un nen de 10 anys, un cap de setmana a Port Aventura per a una família als guanyadors d’una gimcana de pares i fills i un salt en paracaigudes a Skydive Empuriabrava. També s’ha celebrat un concurs de parelles amb un premi d’un cap de setmana al Balneari Font Vella de Sant Hilari Sacalm. A més, durant la campanya per commemorar el desè aniversari el centre comercial ha volgut obsequiar als treballadors, amb 850 roses el Dia de Sant Jordi. L’acte central del desè aniversari es va celebrar el passat mes de maig amb una gran festa de “pel·lícula” adreçada als clients.