Roses Cultura

Eva Martí i Marian Dacal, llegendes del hits dance de finals dels 90, són la darrera incorporació de Sons del Món

Eva Martí i Marian Dacal van rebentar les pistes de ball de mig món amb cançons que ja són himnes de la música com Flying Free, Get It Up o Fly on the Wing of Love

Aquest divendres la Ciutadella de Roses es transformarà en una gran discoteca a l’aire lliure on sonaran els principals himnes dance de finals dels anys 90 i principis dels 2000. El festival Sons del Món acollirà la festa “El ritme de la nit” amb les actuacions de les cantants catalanes Eva Martí i Marian Dacal, dues de les veus més sol·licitades pels creadors d’èxits de música dance de casa nostra. Juntes, realitzaran un espectacle on repassaran els seus grans èxits.

Cal destacar que a finals dels anys 90 i principis dels anys 2000 Catalunya va ser un nucli molt actiu del gènere i una font inesgotable de cançons i produccions d’èxit mundial. En aquella època daurada que ara torna a estar de moda, Eva Martí i Marian Dacal van ser dues de les veus més sol·licitades pels creadors d’èxits facturats a casa nostra. Aquesta parella de cantants són llegenda viva d’aquell moment gràcies a haver posat la veu a èxits que van rebentar les pistes de ball de mig món. En són bons exemples, cançons com Flying Free, Get It Up o Fly on the Wing of Love, que recentment ha generat polèmica per l’acusació de plagi de Loreen, guanyadora d’Eurovisió.

En aquest context de renaixement i reivindicació de la Música Dance de finals dels 90 i principis 00, el Sons del Món ha creat la festa “El ritme de la nit” on a banda de l’actuació conjunta d’Eva Martí i Marian Dacal, també es podrà ballar amb les actuacions dels DJs Mawey i el resident del Village del Sons del Món, Adrià Giner.

Aquesta setmana del Sons del Món:

Aquesta setmana el festival continuarà dijous amb la cantant francesa Zaz, que actuarà amb totes les entrades venudes. Divendres serà el torn de la festa “El ritme de la nit”, amb Eva Martí i Marian Dacal. I dissabte hi haurà l’actuació del violinista d’origen libanès Ara Malikian.

Les entrades estan a la venda al web www.sonsdelmon.com