Exhaurides les entrades a Roses per assistir a l’obra de teatre ‘Art’

‘Art’ a Roses

‘Art’, de Yasmina Reza, fenomen teatral d’èxit internacional arriba al Teatre Municipal de Roses en la seva primera versió catalana

‘Art’ a RosesL’obra de teatre ‘Art’, de la dramaturga francesa Yasmina Reza, programada per aquest diumenge, 17 de desembre, al Teatre Municipal de Roses, ha penjat el cartell d’entrades exhaurides. Considerat un dels fenòmens teatrals més internacionals, aquesta és la primera versió catalana de l’obra, amb una adaptació signada per Jordi Galceran i amb direcció de Miguel Gorriz.

Art uneix tres grans noms de l’escena  catalana que conflueixen per primera vegada damunt dels escenaris: Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. Un quadre en blanc i el preu de la seva adquisició posaran a prova l’amistat de tres homes que semblava impossible de trencar.

Estrenada l’any 1994 i ambientada al París de final de la dècada de 1980, Art és una comèdia intel·ligent i enèrgica sobre l’art i el valor de l’amistat. S’ha representat amb èxit arreu del món i s’ha traduït a més de 35 llengües.

L’inici de la representació de l’obra ‘Art’ està previst a les 18 hores.