Exhaurides les inscripcions per córrer a la IX Cursa de la Dona de Roses

IX Cursa de la Dona de Roses

Cues a l'aparcament del port esportiu per fer efectiva la inscripció i recollir la samarreta de la IX Cursa de la Dona de Roses

Les inscripcions estan tancades ja que el límit establert pel Club Atletisme Roses és de 700 persones 

IX Cursa de la Dona de Roses
Cues a l’aparcament del port esportiu per fer efectiva la inscripció i recollir la samarreta de la IX Cursa de la Dona de Roses

Any rere any la Cursa de la Dona ha anat batent el record de participants. Edició darrera edició la gent ha recolzat aquesta iniciativa esportiva i familiar impulsada pel Club Atletisme Roses l’any 2008 a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer.
Des que viladeroses.cat fa el seguiment d’aquesta prova s’ha constatat que el nombre de les inscripcions ha augmentat de manera significativa. Així, l’any 2011 van participar 286 atletes, augmentant als següent any en 32 persones, per arribar als 318 esportistes. L’any 2013 aquest xifra va créixer fins als 372, i un després, al 2014, es va passar del mig miler, arribant als  539 atletes, i l’any passat als 563.

I el Club Atletisme Roses per no fer curt “encerreguem al voltant d’un centenar de samarretes més que els inscrits que hi van haver l’any anterior, però hem tornat a fer curt”, ha afirmat Pere Sastre, president del Club d’Atletisme. Així, per la novena edició de la Cursa de la Dona es van encarregar 700 samarretes, i per tant seran 700 persones les que la podran lluir. Samarretes que per estalviar les llargues cues que es feien sempre el diumenge al matí abans de la cursa per fer efectiva la inscripció i repartir-les a cadascun i cadascuna dels participants, el Club ha començat a donar-les aquest dissabte a la tarda.
Ha començat i ha acabat, perquè s’han exhaurit les 700 inscripcions, xifra límit que ha establert el Club Atletisme Roses per a la novena edició de la cursa, “sí, ja no es podrà inscriure cap persona més, tot i que si ve gent i vol ajudar a la causa de la Fundació Roses Contra el Càncer, ho podrà fer, però no podrà còrrer”, ha assenyalat Sastre.