Exhaurides les entrades per al concert de l’Orquesta Buena Vista Social Club al Festival de la Porta Ferrada

Festival de la Porta Ferrada

Les properes actuacions per aquesta setmana són el Quartet Casals, Jorge Drexler i La Pegatina

Festival de la Porta FerradaLes entrades per a l’únic concert a Catalunya de l’Oquesta Buena Vista Social Club amb Omara Portuondo & Eliades Ochoa están exhaurides. El mític son a càrrec dels millors ambaixadors de la música cubana és un dels plats forts de la programació del Festival de la Porta Ferrada.

Una tretzena dels membres de l’Orquesta Buena Vista Social Club®, acompanyats per dues de les seves històriques veus, Omara Portuondo (La Habana, 1940) i Eliades Ochoa (Santiago de Cuba, 1946), arribaran a Sant Feliu de Guíxols demà dimecres 7 d’agost a l’Espai Port. La gran dama del son, primera ballarina del Tropicana i creadora d’un estil propi fruit de la fusió del jazz i la bossa nova, el feeling… continua imparable la seva carrera als seus 83 anys. El guitarrista i cantant Eliades Ochoa, està considerat com un dels millors soneros de tots els temps, i ferm defensor de la música tradicional de l’illa.

Aquesta és la cinquena proposta del festival que exhaureix totes les localitats disponibles, després del concert inaugural a càrrec de Diego el Cigala, el musical T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré, les dues funcions per als Concerts per a Nadons i el concert de Manel.

Aquesta semana, el festival també acollirà les actuacións de Quartet Casals, Jorge Drexler i La Pegatina. Les entrades per a aquests espectacles es poden adquirir a www.portaferrada.com i als punts de venda anticipada (Sol Negre i Magatzems Vall). 

Village Espai PortAl marge de les propostes artístiques, els dies de concert a l’Espai Port, el festival disposa d’un servei de restauració i bars, l’Espai Village. Des de les 20:30h i fins a un quart d’hora abans de començar l’espectacle, es pot sopar amb tapes a càrrec del restaurant Els Tinars i el restaurant del Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols. Així mateix, se serveixen begudes com còctels i cerveses (Brugal, Caves Rotxa i Estrella Damm). L’accés a la zona és lliure i estarà oberta els dies 6, 7, 10, 11, 15 i 17 d’agost, també un cop finalitzat l’espectacle.