Exhaurides les entrades per al concert de Manel del proper dilluns 5 d’agost al Festival de la Porta Ferrada

Manel
Els Manel durant el concert a La Ciutadella de Roses

L’Espai Port acollirà altres concerts de pop i rumba, com el del cantautor Jorge Drexler i La Pegatina 

Manel
Els Manel durant el concert a La Ciutadella de Roses

Les entrades per al concert de Manel del proper dilluns 5 d’agost al Festival de la Porta Ferrada (22.30h) estan exhaurides. El quartet barceloní portarà el seu darrer disc, Atletes, baixin de l’escenari (disc d’or) a l’Espai Port. Amb noves sonoritats, més elèctriques, el grup demostrarà per què són un dels fenòmens més destacats de la música pop a casa nostra des que van debutar fa cinc anys amb Els millors professors europeus.

Aquesta és la quarta proposta del festival que exhaureix totes les localitats disponibles, després del concert inaugural a càrrec de Diego el Cigala, el musical T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré i les dues funcions per als Concerts per a Nadons.

A més del concert de Manel, el festival, que va arrencar el passat 19 de juliol i continuarà fins al 17 d’agost, compta amb altres propostes de pop, com la del cantautor Jorge Drexler, que realitzarà l’única actuació a l’Estat espanyol el 10 d’agost. Reconegut internacionalment per haver aconseguit un Oscar l’any 2005 amb la cançó Al otro lado del río, actuarà acompanyat per la seva banda,i  presentarà un repertori combinat d’Amar la trama, Mundo Abisal i del seu darrer projecte: N.

El mateix escenari acollirà l’11 d’agost la rumba festiva de La Pegatina, que presentaran el seu nou treball: Eureka!. Les entrades per a aquests espectacles es poden adquirir a www.portaferrada.com i als punts de venda anticipada (Sol Negre i Magatzems Vall). 

Village Espai Port

Al marge de les propostes artístiques, els dies de concert a l’Espai Port, el festival disposa d’un servei de restauració i bars, l’Espai Village. Des de les 20:30h i fins a un quart d’hora abans de començar l’espectacle, es pot sopar amb tapes a càrrec del restaurant Els Tinars i el restaurant del Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols. Així mateix, se serveixen begudes com còctels i cerveses (Brugal, Caves Rotxa i Estrella Damm). L’accés a la zona és lliure i estarà oberta els dies 5, 6, 7, 10, 11, 15 i 17 d’agost, també un cop finalitzat l’espectacle.