Exhaurides les reserves pel sopar de la Fundació, però no per degustar el còctels solidaris després de l’àpat a l’Hotel Terraza

Sopar solidari Fundació Roses Contra el Càncer

L’Hotel Terraza acull demà el sopar solidari de la Fundació Roses on Manel Vehí oferirà els seus còctels exclusius mentre ‘Alex Carbonell Trio’ s’encarregarà de la música en directe

Sopar solidari Fundació Roses Contra el CàncerL’Hotel Terraza acollirà, demà divendres, el sopar solidari que organitza anualment la Fundació Roses Contra el Càncer.
Un àpat que presenta diferents novetats respecte als anteriors. Novetats a les quals s’ha d’afegir els espectaculars còctels de Manel Vehí, que ha volgut sumar-se a aquesta activitat gastronòmica solidària per oferir, entre d’altres, el conegut còctel ‘Boia Nit de Cadaqués’, o el ‘Doble by Manel Vehí’.

Còctels i concert per al públic en general, hagi assistit o no al sopar
Així, després del sopar, al qual assistiran 205 persones amb les reserves ja exhaurides, s’obrirà a tot el públic, a partir de dos quarts de dotze de la nit, el servei de còctels mentre s’inicia el concert de música en directe que anirà a càrrec del trio de Jazz ‘Alex Carbonell Trio’, composat per Alexandre Carbonell (piano), Xavier Figuerola (saxo) i Manel Vega (contrabaix).

Un servei de còctels exclusius de Manel Vehí acompanyat del millor jazz i tot a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer.

Els còctels de Manel Vehí són molt personals, amb tècniques d’alta cuina (aires, escumes, diferents textures i temperatures) i sabors que ha descobert a tot el món. A través de les seves creacions es poden assaborir fruites tropicals -com la guaiaba, la guanàbana, el lulo, els xilis-, però també productes molt de Cadaqués, com el plàncton o el fonoll del Mediterrani. Herbes aromàtiques i flors comestibles conreades en el seu propi hort a l’Empordà són uns altres elements que, amb una fusió de tècniques i ingredients culinaris, converteixen la seva proposta en única.

Des de fa dinou anys la Fundació Roses contra el càncer organitza un sopar solidari per recaptar fons i destinar-los a diferents projectes. Aquest any es fa a l’Hotel Terraza, amb les novetats que permetran potenciar la participació de la població en aquest esdeveniment.