Cinema a la Fresca

Èxit d’assistència als espectacles familiars a la Ciutadella de Roses durant el juliol

Espectacles familiars a Roses
Les actuacions es duen a terme tots els dimarts i dissabtes a les 19 hores

Roses és una destinació familiar certificada amb la marca de “Platja en Família” de l’Agència Catalana de Turisme

Els espectacles familiars que l’Àrea de Turisme de Roses ofereix durant l’estiu a vilatans i visitants han comptabilitzat durant aquest mes de juliol una gran assistència de públic, amb un total de 1189 espectadors. L’ideal emplaçament a la Ciutadella de Roses, en un espai tranquil i ombrejat, i la possibilitat que ofereixen d’acabar el dia envoltats de patrimoni cultura i divertiment, són les claus de  l’èxit d’aquesta proposta, que es manté fins al 3 de setembre.

Les actuacions es duen a terme tots els dimarts i dissabtes a les 19 hores, excepte dissabte 13 d’agost, que no es farà amb motiu dels actes de Festa Major, i ofereixen diverses disciplines artístiques: teatre, contes, música, circ, màgia, titelles, dansa…. L’entrada és lliure.

Roses, una destinació ideal per a les famílies

Roses és una destinació familiar certificada amb la marca de “Platja en Família” de l’Agència Catalana de Turisme. Un dels requisits de pertinença a aquesta marca és oferir serveis que permetin gaudir d’un temps de lleure en família de qualitat. Amb aquesta finalitat ja fa més de deu anys que a Roses es programen durant les vacances d’estiu, espectacles familiars dos cops per setmana.

Abans de la pandèmia els espectacles es realitzaven a la plaça de Catalunya i a la plaça de la Bocana de Santa Margarida. Amb la necessitat d’adaptació a les restriccions imposades per la prevenció de la Covid, i amb la voluntat de no haver de suspendre l’activitat, les actuacions es van traslladar a l’espai de l’Arsenal, a l’interior del recinte de la Ciutadella. Aquest canvi obligat ha resultat finalment molt positiu, ja que les actuacions es desenvolupen en un espai més ampli, més tranquil, ombrejat i totalment segur pels nens i nenes, i  que permet posar en valor les diferents disciplines artístiques de les companyies que hi actuen, sense interferències externes.

Podeu consultar la programació detallada clicant AQUÍ.