Èxit de la 1ª Concentració de vehicles clàssics de Roses

Concentració de Clàssics Badia de Roses

El president del Motor Club Tocats Pels Clàssics amb el seu Seat 600

La concentració de vehicles d’època organitzada pel Motor Club Tocats Pels Clàssics de Roses va aplegar uns 150, entre cotxes i motos

Concentració de Clàssics Badia de Roses
El president del Motor Club Tocats Pels Clàssics amb el seu Seat 600

Aquest cap de setmana ha estat marcat per la pluja. Dos dies assenyalats per viure la primera gran concentració de clàssics de dues i quatre rodes, organitzat pel Motor Club Tocats Pels Clàssics de Roses, i que la meteorologia va impedir que els cotxes i motos concentrats no dupliqués el seu número.

Tot i això, al voltant de 150 vehicles, entre cotxes i motos de l’època es van donar cita a la Vila de Roses, el que es pot considerar tot “un èxit si tenim en compte que es la primera vegada que es fa una concetració d’aquest tipus a Roses i que la meteorologia no ens ha acompanyat”, va assenyalar el Vocal de l’organització, José Luis Martos.

Els actes de la concentració van començar dissabte a la tarda quan van venir els primers vehicles amb els seus conductors, on l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i alguns regidors de l’equip de govern els van donar la benvinguda. Un rebuda que va acabar a l’interior de la Ciutadella perquè la pluja va fer acte de presència.
Seguidament de la benvinguda els participants a la concentració van poder gaudir d’un passejada per la Vila a bord del Tren Turístic per dirigir-se després a Santa Margarida on es va tancar un carrer per als clàssics i conductors per petar la xerrada. I cap a les 8 del vespre tothom es recollia per descansar per l’endemà.

I ahir, diumenge, va ser el plat fort de la concentració, on de bon matí començaven a entrar cotxes i motos a l’antic càmping Bahía, on s’havia establert el campament base de la concentració. Vehicles procedents “de Barcelona, Vic, La Seu d’Urgell i fins i tot de França”, va especificar Martos.

A mesura que entraven els vehicles, els seus conductors pagaven 5 euros d’inscripció amb els qual se’ls feia entrega d’un bossa amb obsequies i se’ls feia una foto que l’organització després els regalava per tal de tenir un record de la concentració.

Cap a les 12 del migdia tots els participants va fer una ruta fins al Port de la Selva, on l’Ajuntament, un cop van arribar, els va emplaçar al port de la població.

Concentració de Clàssics Badia de Roses
Vehicles d’època a l’antic càmping Bahía de Roses

Després de la ruta estava previst gaudir d’un dinar popular al mateix espai del càmping Bahía, que finalment no es va celebrar pels imponderables meterològics.
Una meteorologia que no va impedir que la 1ª Concentració de Clàssics Badia de Roses fos un èxit de participació.

La galeria de fotos està realitzada cronològicament amb les fotos dels cotxes que van arribar dissabte a la Ciutadella (demanem disculpes perquè per problemes tècnics, la marca d’aigua es va posar malament en tres imatges).