Èxit de participació a l’aeròbic de platja de Roses

Aeròbic platja

L’aeròbic de platja té molt bona acceptació per part dels banyistes de les platges de Roses

Els banyistes de les platges de Santa Margarida i del Salatar participen en massa a les sessions d’aeròbic organitzades per l’Ajuntament de Roses per estar en forma durant l’estiu

Aeròbic platja
L’aeròbic de platja té molt bona acceptació per part dels banyistes de les platges de Roses

Més de dues dècades, exactament 23 anys, porta celebrant-se l’aeròbic platja al litoral rosinc. Una activitat que, com en els darrers anys té lloc concretament a dues platges, la del Salatar, enfront de l’aparcament de l’Hotel Marítim, i a la platja de Santa Margarida, tot just davant de l’Hotel Monterrey.

L’aeròbic platja durant els mesos de juliol i agost forma part el paisatge de l’estiu a Roses. De tal manera que molts dels estiuejants que venen a passar uns dies a casa nostra aquesta època de l’any ho saben i ho esperen, com queda palés amb la quantitat de gent que ahir, per exemple, hi havia practicant aeròbic a la platja del Salatar sota les indicacions d’una monitora de DHSports, empresa subcontractada per l’Ajuntament de Roses.

Tanta gent hi havia que la mateixa regidora d’Esports, Vero Medina, va afirmar que “la veritat, fa goig veure tanta gent fent esporta a la platja”, per explicar que “aquestes sessions d’aeròbic a la platja no tenen cap més objectiu que la gent s’ho passi bé fent esport d’una manera divertida, agradable i refrescant, alhora que poder gaudir de la platja”.

Refrescant perquè mentre fan aeròbic els participants són ruixats amb aigua per un membre de l’equip de DHSports, i perquè en finalitzar, després de la suada, tothom es llença al mar.

Sessions d’aeròbic tots els dies de la setmana menys dissabtes i diumenges

Les sessions d’aeròbic tenen lloc en horari de matí i tarda tots els dies de dilluns a divendres.
A la de Santa Margarita (concretament davant de l’hotel Monterrey), es fa tots els dilluns, dimecres i divendres, a les 11 i a les 18 h.

I a la platja del Salatar (davant de l’hotel Marítim) es f en el mateix horari, tot i que en aquest cas es realitzaran els dimarts, dijous i dissabtes.