Inici Opinió Èxit de Participació Ciutadana

Èxit de Participació Ciutadana

L’Estanc de la Punta comença a agafar forma.

Els veïns de Roses proposen al Govern Municipal de Roses que, deixant de banda si els agrada o no la façana, amb la crisi que estem patint, no es pot gastar en la seva eliminació ni reforma.

Com a alcalde em sento satisfet i agraït per les mostres de maduresa i lleialtat manifestades. Maduresa en saber entendre que no es pot gastar, i lleialtat en demanar complir els compromisos que com a poble es varen adquirir en acceptar el llegat de la Sra. Anna Marés, instant el Govern Municipal a canviar la planta baixa de l’edifici per a convertir-la en una sala d’exposicions.

Les dues opinions majoritàries, deixar la façana tal com està i convertir Ca l’Anita, “ l’Estanc de la Punta”, en una espai cultural, amb sala d’exposicions i de conferències, són un compromís que ens agafem per a fer-los realitat el més aviat possible. La resta de l’edifici es dedicarà a cultura i formació, opinió també majoritària.

Cal tenir en compte que les actuals limitacions que la Llei imposa sobre la despesa municipal i la contractació de personal (creixement zero) ens obliga a preparar la seva utilització de forma esporàdica. Només per a actes programats. El cost de personal i manteniment que tindria la seva obertura permanent  ens obligaria a deixar de prestar altres serveis ja  consolidats i a destinar-hi personal actualment en servei a altres instal·lacions municipals.

CiU sí demana l’opinió dels ciutadans . . . i els hi  fa cas.

Carles Pàramo i Ponsetí

Alcalde de Roses

Exit mobile version