Fira de la Rosa de Roses

Èxit de participació en el primer Open de Pesca Golf de Roses en la modalitat Duo

43 parelles o el que és el mateix, 86 pescadors, d’arreu el territori català i el sud de França, van participar ahir dissabte en aquest Open de Pesca Golf de Roses

Deu edicions porta organitzades el Club de Pesca Esportiva Roses La Perola de l’Open de Pesca Golf de Roses amb  la participació de pescadors provinent d’arreu del territori català i el sud de França. Però, enguany han volgut anar més enllà i en la onzena edició d’aquest Open Golf de Roses el van voler celebrar ahir dissabte en la modalitat de Duo, és a dir, competició disputada per parelles.

I el resultat de convocatòria ha estat un èxit, ja que “en un parell de setmanes hem hagut de tancar les inscripcions amb un total de 42 parelles o el que és el mateix, 86 pescadors, perquè no podíem encabir més, ja que en disputar-se en la modalitat de Duo hem de donar una separació de 35 metres entre cada parella”, va explicar el membre de la Junta del Club de Pesca de La Perola, Marc Feijóo. És a dir, que els pescadors es van distribuir entre la bocana de Santa Margarirda fins arribar ben bé a la plaça Catalunya per pescar des de les platges del Salatar, Santa Margarida, el Rastrell i la platja Nova.

Un Open que es va iniciar a les 9 del vespre amb l’encesa del petard a càrrec del regidor d’Esports, Miguel Muñoz, que s’estrenava d’aquesta manera en un acte públic des que es va fer oficial en el passat ple del cartipàs municipal que ell es faria responsable de l’Àrea esportiva de l’Ajuntament de Roses.

Aquest certament de pesca es va allargar fins les 2 de la matinada per tot seguit fer la pesada de les captures per decidir la parella guanyadora i posteriorment gaudir tots els participants d’una botifarrada gentilesa del Club de Pesca Esportiva Roses La Perola.