Suquet de peix de Rose

Èxit de participació en el primer Taller de disfresses de la Gent Gran de Roses

Taller de disfresses de la Gent Gran de Roses
El taller de disfresses de la Gent Gran de Roses ha finalitzat avui

Un total de 31 persones, el 95% de dones, del Taller de disfresses de la Gent Gran de Roses finalitzen la confecció de les seves fantasies florals

Aquest matí ha tingut lloc la darrera sessió del Taller de confecció d’una disfressa pel Carncal de Roses impulsat per l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament. “sí, arran d’una petició que ens va transmetre la pròpia gent gran, van valorar la possibilitat de fer-ho i, finalment ho vam tirar endavant”, ha manifestat la responsable d’aquesta Àrea, Ester Navas.
Un taller que ha esdevingut un èxit en quant a participació, ja que “han participat 31 persones”, ha afirmat la coordinadora del taller, Teresa Turigas, la qual ha comentat que la temàtica de la disfressa “ha estat una fantasia floral veneciana, una composició que vaig extreure de dos àmbits, del Circ de Soleil i de Venècia”. Una disfressa que segons la Teresa, “ha estat fàcil de fer, perquè hem tingut pocs dies per fer-ho, i és molt fàcil de portar per a que les senyores puguin ballar i lluir”.

I pel que fa als homes, els pocs que han participat, aniran disfressats de gondolers.