Èxit del Cagatió gegant de Roses que “l’any vinent es millorarà amb més festa i millors regals”

Cagatió Gegant a Roses

El Cagatió gegant envoltat de nens i nenes a la plaça del Teatre Municipal de Roses

Centenars de nens i nenes de Roses es van aplegar a la plaça del Teatre per veure al Cagatió gegant

Cagatió Gegant a Roses
El Cagatió gegant envoltat de nens i nenes a la plaça del Teatre Municipal de Roses

Tradició aquesta del cagatió per les festes de Nadal que es va recuperar ahir a Roses després d’uns anys sense celebrar-se.
Tradició nadalenca dedicada gairebé, de manera exclusiva, als més petits de la casa, que són els que viuen el Nadal amb il·lusió, amb els ulls de la innocència, amb el cor ple de veritable pau i amor.
Il·lusió, Innocència, Pau i Amor a les que ahir es va afegir l’Alegria de veure, de prop, un Cagatió gegant.

I centenars de nens i nenes acompanyats pel seus pares, mares i familiars, es van apropar ahir a la plaça del Teatre Municipal per gaudir d’un festa que va anar a càrrec de Gil Ratataplam sota l’atenta mirada del Cagatió gegant inflable.

“Molt satisfet i molt content veient tanta mainada acompanyats de les seves famílies per venir a veure al Tió”, va afirmar el regidor de Cultura, Francesc Giner, que davant la resposta i la rebuda que va tenir la presència d’aquest Cagatió gegant va avançar que “l’any que ve el millorarem. Hem vist que li falta una mica més de caliu, és a dir, de festa i per a 2016 oferirem posaren amb un grup d’animació més, i pel que fa als regals que caga el Tió, hi haurà alguna cosa més que només els caramels d’enguany”.

Sí, perquè després de la festa tots els nens i nenes van fer cua per entrar a l’interior del Cagatió, sí a dins, perquè era tan gran que la mainada entrava per un costat, on uns patges obsequiaven als petits amb una bossa de caramels, i sortien per l’altra banda.

Només una crítica va fer una mare a aquest Cagatió gegant inflable, “la meva filla venia amb un bastó per donar-li al Tió per a que cagara i no l’ha pogut fer”.

Taller de Diorames un altra èxit que servirà per participar al X Concurs de Pessebres i Arbres de Nadal

Cagatió Gegant a Roses
Dos nens a l’interior del Cagatió gegant rebent del patges un bossa de caramels

El regidor de Cultura també va esment de l’èxit del Taller de Diorames que s’ha portat a terme durant aquests dies a Ca l’Anita, “el qual ha tingut molt d’èxit ja que consisteix en la realització de pessebres en miniatura”.

Un taller que Francesc Giner va anunciar que per a l’any vinent “ens agradaria iniciar-lo cap al mes d’octubre per a que hagués temps a que es puguin presentar al desè Concurs de Pessebres i Arbres de Nadal”.