Èxit del primer Casal de Nadal de Pau

Primer Casal de Nadal de Pau
El primer Casal de Nadal organitzat per l'Ajuntament de Pau vau esdevenir un èxit de participació

És el primer any que l’Ajuntament de Pau organitza una Casal de Nadal obtenint una molt bona resposta per part dels pares i mares del poble

Pau ha gaudit, aquest any, del seu primer casal de Nadal, una activitat ja consolidada en altres municipis, però que per aquesta població de poc més de 500 habitants era una nova aposta.

La regidora i primera tinent d’alcalde, Yolanda Meneses, es mostra satisfeta de la resposta de les famílies a la proposta en afirmar que “vam obrir inscripcions per veure si hi hauria prou quòrum, i la veritat és que hi ha hagut molt bona rebuda”.

Tot i que aquest primer Casal de Nadal de Pau estava inicialment previst per nou dies, des del 22 de desembre al 5 de gener, les famílies van sol·licitar a l’organització de  poder allargar-lo fins al 7 o 8 de gener, però “les noves restriccions per contenir els contagis de la Covid no ens ho han permès”, ha explicat Meneses.

Tot i això, la regidora creu que els bons resultats d’aquest primer casal de Nadal serviran per poder repetir-ho i consolidar l’activitat de cara als pròxims anys.

Des de l’Ajuntament de Pau es va subvencionar, a l’igual que es fa al Casal d’Estiu, una part de la quota als nens i nenes empadronats a Pau “per fer-lo més accessible econòmicament als pares i mares del poble”. Un paquet d’ajudes per a les famílies que prové del pla de recuperació econòmica i social de Pau, des del qual també es destinen recursos econòmics per l’adquisició de llibres de text i material escolar.