Èxit del primer Open Interclubs de Taekwondo de Cadaqués

Tots els participants al 1er Interclubs de Taekwondo de Cadaqués

Un total de 145 esportistes es van donar cita al Pavelló Municipal d’Esports de Cadaqués per tal de participar en el 1er Open Interclubs de Taekwondo de Cadaqués organitzat pel TKD Joan’s de Roses. La instal·lació esportiva es va omplir de gent, amb una entrada de gairebé 400 persones, per veure les evolucions del taekwondistes dels clubs TKD Jon’s i TKD Cadaqués a sobre del tatami

primer_inteclub_cadaques1La fnalitat d’aquest primer campionat d’Interclubs a les categories Infantil i Cadet va ser totalment lúdica, és a dir, que fos una festa per als més petits, que s’ho passessin en gran. Objectiu complert, perquè a banda de guanyar o perdre algun combat, els petits esportistes s’ho van passar d’allò més bé practicant, davant un nombrós públic, el seu esport favorit.

Va ser realment una festa i tots els competidors van tenir al final de la competició la seva recompensa en forma de medalla. Cadascú dels taekwondistes se’n van anar cap a casa amb una medalla penjada al coll.

Però a banda del caràcter lúdic aquest Interclubs va tenir la finalitat de foguejar als petits taekwondistes a la competició, ja que en campionats com el que es va celebrar a Cadaqués els joves es formen com a esportistes i aprenen valors tan importants com el respecte, l’esportivitat i la disciplina.

Tots els participants al 1er Interclubs de Taekwondo de Cadaqués
Tots els participants al primer Interclubs de Taekwondo de Cadaqués