Èxit a Roses de la programació del CINC, el Cinema Infantil en Català

CINC, Cinema Infantil en Català

Al llarg dels caps de setmana de març, del darrer d’abril i del primer de maig, a Roses s’han projectat sis pel·lícules dins del cicle Cinema Infantil en Català (CINC)

CINC, Cinema Infantil en CatalàEntre el 4 de març i el 7 de maig, s’han pogut veure al Cinemes de Roses un total de sis pel·lícules,  Zootròpolis (4 i 5 de març), Cigonyes (11 i 12 de març), Trolls (18 i 19 de març), Vaiana (25 i 16 de març), Orm al regne de la Neu (29 i 30 d’abril) i Ballerina (6 i 7 de maig).

Totes les projeccions es van portar a terme tant el dissabtes com els diumenges en la sessió de les 16:05 hores, al preu popular de 3 €.
L’afluència a cada sessió va ser molt diversa segons la pel·lícula projectada, però en el total d’assistències que es van registrar en aquest cicle de cinema ha estat de 1.558 espectadors, entre petits i grans.

El Cinema Infantil en Català, que l’any passat ja va portar més de 60.000 espectadors a les sales de cinema en català arreu de Catalunya, té per objectiu potenciar l’oferta de pel·lícules infantils en català amb una programació de reestrena, preus baixos i àmplia distribució territorial.

El CINC, impulsat per la Direcció General de Política Lingüística, compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, a través de l’Oficina de Català de Roses, i de diverses institucions, entitats i cinemes, com és el cas dels Cinemes Roses.