Exposició de fotos del Cap de Creus a l’Oficina de Turisme de Roses

Exposició a l'Oficina de Turisme de Roses
Detall de l'exposició de Xavier Turrà a l'Oficina de Turisme de Roses

Xavier Turrà, fotògraf i Tècnic del Parc Natural, inaugurarà dilluns una mostra amb fotos dels racons més sorprenents del Cap de Creus

Exposició a l'Oficina de Turisme de Roses
Detall de l’exposició de Xavier Turrà a l’Oficina de Turisme de Roses

El proper dilluns 7 de desembre, a les 5 de la tarda, el fotògraf Xavier Turrà presentarà a l’Oficina de Turisme de Roses un mostra de la seva obra fotogràfica del Cap de Creus. Tècnic del Parc Natural des de fa 16 anys, Turrà és un gran coneixedor dels racons més bells i sorprenents d’aquest fantàstic paratge, els quals exposarà ara en aquesta mostra que romandrà a Roses fins al 31 de març.

El fet de portar més tres lustres que treballen al Parc Natural del Cap de Creus com a tècnic responsable d’obres, li ha permès a Xavier Turrà conèixer i fotografiar aquest espai natural, oferint ara una petita mostra d’aquestes perspectives, raconades i elements històrics.

A la presentació de l’exposició que tindrà lloc el proper dilluns, assistiran l’autor, Xavier Turrà; el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Roses, Fèlix Llorens; i el tècnic d’educació ambiental del PN del Cap de Creus, Josep Espigulé.