Exposició de pintura de Pau Marinello a Ca l’Anita

Pau Marinello a Roses
Pau Marinello amb tres de les seves obres que exposarà al Centre Cultural de Ca l'Anita

Pau Marinello inagurarà dissabte a Ca l’Anita “La deconstrucció de la forma”, una sèrie de pintures entorn a la figura humana i al retrat  

Pau Marinello a Roses
Pau Marinello amb tres de les seves obres que exposarà al Centre Cultural de Ca l’Anita

Les diferents obres  que integren l’exposició, mostren el debat de l’artista entre la tradició i la modernitat, amb un predomini del realisme que combina amb elements abstractes i amb l’expressionisme.

Les arrels artístiques de Pau Marinello (Barcelona, 1990), es troben principalment en la seva etapa en el món del graffiti. Als 18 anys estudia Belles Arts a Barcelona on s’endinsa en el post constructivisme, psicologia de l’art i filosofia de l’art, per tornar després a la pràctica decidit a aprendre la tècnica de la pintura a l’oli tal i com s’entenia a les acadèmies del S XIX.

Estudia a la Florence Academy of Art i a la Barcelona Academy of Art, exercint en aquesta última com a professor durant 2 anys i com a director del programa de dibuix durant 3 anys. Paral·lelament, al llarg d’aquesta etapa exposa arreu del món: Itàlia, Regne Unit, Líban, Japó, Espanya, Àustria, i la seva obra es troba en diferents col·leccions particulars en multitud de països.

Actualment desenvolupa el projecte ‘Geode’ a Navata, conjuntament amb l’escultor Eudald de Juana, en el qual organitzen diferents activitats relacionades amb la creativitat i l’Art.

La inauguració tindrà lloc el dissabte 22 de juny, a les 20 h.

El Centre Cultural de Ca l’Anita obre tots els dies de la setmana, de 10 a 13 h (dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h) i de 18 a 21 h.