Suquet de peix de Rose

FADIR celebra aquest dissabte el seu tradicional sopar benèfic de Nadal

Un sopar benèfic que es desenvoluparà a l’Hotel Risech i en el que Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses retrà un reconeixement a una entitat esportiva de la Vila  

La Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses, FADIR, celebrarà aquest pròxim dissabte, 2 de desembre, el seu sopar benèfic anual. Un àpat que té un doble objectiu. El primer, de caràcter benèfic per tal de recaptar diners i poder, així, continuar els projectes i serveis dirigits als seus associats al llarg de l’any.

Un sopar que, com ja és tradició, en el seu transcurs es reconeixerà la tasca d’una entitat o persona que hagi portat a terme una acció, projecte o servei bé a benefici de la Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses o bé en favor de la societat en general.

Un reconeixement que enguany es farà al Club Atletisme Roses amb el lliurament del guardó ‘Abraç Solidari’.

Cal destacar que l’àpat comptarà amb l’actuació especial de l’inigualable Tobias Stein.

El sopar, que tindrà lloc a l’Hotel Risech, s’iniciarà a les 21 hores i els interessats en assistir-hi ho poden fer la reserva al local social de FADIR, situat al carrer Granada, nº 8, de Roses, a l’Assessoria Lloret (carrer Pescadors, 5), trucant al telèfon 625 178 109 o bé enviant un mail a info@fadir.cat.